när man ser en fågel i kaffekoppen…

130605_2

Nej, jag ser ingen fågel i kaffet, – det jag ser är en spegling från solen som bildar ett motiv som rör sig fram och tillbaka, om jag spetsar blicken och betraktar min kaffekopp på ett speciellt vis i solskenet så kan jag förnimma bilden av en fågel… och nu ser jag även en segelbåt………det är sommar och jag ligger i gräset och skriver poesi…jag hör fåglarna kvittra och jag tänker att mattan jag ligger på är gräslik, fast lite mer vildvuxen än så….jag skriver dikter om gräs och om svansviftare med gyllene päls.

Och jag njuter av att vara ledig och jag njuter av att ha tid att ligga på gräset och skriva dikter, dricka kaffe och ha det bra. Vad säger ni, kan ni se bilden av något som påminner om en fågel i kaffekoppen på den översta bilden?

130605_1

6 svar på ”när man ser en fågel i kaffekoppen…

  • Ja, vad vore livet utan fantasi, alldeles dötrist och alltför allvarligt skulle jag tro. Med fantasi blir allt så mycket finare 🙂 Ha det gott!
   Kram

 1. Låter alldeles underbart ljuvligt 🙂 Njut på, vännen det är du verkligen värd och JÄTTEGRATTIS till avslutade studier och JOBB 😀 Så himla roligt!!!
  Massor av soliga syrendoftande sommarkramar!

  • Tack för dina gratulationer Sötnos! Jag ska verkligen njuta på och gotta mig och det hoppas jag att du också gör, vännen 🙂
   Syréndoftande kramar gillas 🙂 Jag funderar faktiskt på att provsmaka några syrénblommor nu när jag vet att de är ätliga 😉
   Solroskramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *