Mästargruppen för Robin i Schack-SM 2014!

130715_1

Nu ska jag berätta vad som gjorde mig så glad och upprymd häromdagen. Min son, Robin har varit uppe i Örebro och spelat i Schack-SM. I år tävlade han i klass 1 och vann! Vinsten medför att han nästa år får spela i Mästarklassen. Han är väl värd denna seger. Han har tränat, studerat, tävlat och ägnat schacken en himla massa tid under hela detta året…han har engagerat sig helhjärtat i schacken och det är så glädjande att han tog hem sin seger! Jag följde uppdateringen via nätet och jisses vad spännande det var….hans parti var det sista som avgjordes och då blev jag såg att det blev vinst blev jag så glad att jag ”tjohooade” sådär högt som jag har hört att somliga gör när det blir mål i en match eller något och sedan dansade jag en svängom i vardagsrummet av glädje. Grattis Robin!

(Fotografiet är från förra sommaren.)

 

 

6 svar på ”Mästargruppen för Robin i Schack-SM 2014!

  1. ja det är verkligen kul att robin vann att han fick lön för all tid han lagt ner på schack han är bäst jag stolt mormor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *