nyplockade blommor och inredningsglädje…bland gåsdun och chiswick cranberry

130714_6

Plockar in rosor frän trädgården och sen sitter jag i vårt rosenomslingrade vardagsrum och funderar på inredningsdetaljer…flyttar prylarna hit och dit, lägger fram dukar och tar bort dem igen – bara för att det är så fint med speglingarna i möblerna… betraktar och funderar på hur jag ska ha det…

130714_5Ställer tavlor på soffryggen och lite varstans för att fundera på vilken målning som passar bäst var…

130714_9

Tapeten är från Laura Ashley och heter Chiswick cranberry, väggfärgen heter Gåsdun…

130714_10

Jag gillar den här lampfoten som mina föräldrar fick i bröllopspresent av min mormor och morfar…och det bastanta skåpet som mina föräldrar köpte när jag var typ 3-4 år någonting… alabasterskulpturen har varit farmor och farfars…likaså kikaren…Parisböckerna har jag ställt fram bara därför att de sprider en trivsam aura om Frankrike.

130714_11

Den underbara ljuslyktan fick jag i present av mina systrar för några år sedan. Albumet med bilder från vår drömresa till Frankrikeresa ¨-  minnen för livet…och boken med Monets näckrosor…

130714_12

Och våra grekiska skulpturer…

130714_13

Och mysmiddag med rödvin på tu man hand med maken som är hemma över helgen. Imorgonbitti reser han igen – till Cambridge…

130714_8

 

7 svar på ”nyplockade blommor och inredningsglädje…bland gåsdun och chiswick cranberry

  1. Så fint det blev! Verkligen fint med rosor i vas till de vackra tapeterna. Måste säga att jag verkligen gillar sofforna också. Snygga och rejäla! Kramar Liza

    • Tack, Ja jag känner mig så nöjd! Sofforna gillar vi också, de är verkligen sköna att sitta i. Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *