Panikflytt efter ”swimingpool” på rummet!

Vi har just börjat återhämta oss efter att ha blivit tvungna att panikflytta alla grejer från hotellrummet. Vi öppnade dörren efter en heldag på Tate´s modern Art Gallery och möttes av en jättelik översvämning… Jättelika vattenmassor flöt ut från badrummet och långt in över golven och i och med att vi öppnade dörren började det rinna ut i korridoren. Heltäckningsmatta överallt. Jag kom inte på vad översvämning heter på engelska och började ”smart” nog ropa – Hallå! hallå! efter städerskan långt borta i korridoren (medans jag funderade på rätt uttryck på engelska), och maken min klafsade helt enkelt in i rummet för att leta efter läckan. Och hu, vad det luktade illa när man började klampa runt i det där vattnet…Om lukten kom från heltäckningsmattan eller den läckande väggen bakom toastolen vill jag nog inte ens veta.

Städerskan kom och när hon fick se flodvågen ringde hon genast efter personal som kom sättandes efter hand, en efter en…. Jag såg nog mest chockad ut men när jag såg hur floden närmade sig mina favoritskor som stod i ett hörn inne på golvet, gav jag mig in för att rädda dem. – Då sa en ur personalen att vi skulle få ett nytt rum eftersom det skulle ta tid att återställa rummet. Och det tackade vi såklart JA till.  – Sen sa hon att sådant här händer ibland…. spolningsspaken till toaletten hakar upp sig och då rinner det vatten hela tiden…. ?

Hujedamej, vad glad jag är över att det inte låg några kläder eller teknikprylar på golvet – de hade ju blivit helt förstörda. Datorerna hade vi låst in i ”safetyboxen” och kameran hade jag ju med mig i väskan. (Jag kan ju bara föreställa mig hur förödande en sådan här översvämning skulle kunna vara om det sett ut som i ett stökigt tonårsrum, eller hemma hos mig dagarna före inlämning av examensarbetet ;)) Det blev till att panikslänga ner allt i resväskan och ta sig till ett nytt rum. Vilken pärs! Tur att man kan skratta åt det….

Men allt ordnade sig till det bästa, personalen beklagade missödet och vi fick ett nytt fint rum som ser ut såhär… (ungefär likadant som det förra, fast med lite tråkigare utsikt). En helt vanlig semesterdag i London 😉

130728_2

7 svar på ”Panikflytt efter ”swimingpool” på rummet!

 1. Översvämning på engelska heter ’flood’. Så du vet det till nästa gång du nu får översvämning..
  Vi kommer ju ihåg finlandsbåten 😛 hehe

  • Tack Emelie, det ska jag komma ihåg.
   Water all over the Place, gick också bra att säga 😉
   Kram

 2. Oj! Det låter extremt till och med för London. Hotellstandarden är ju annars inte den bästa där och rörmokare är ett riktigt miljonärsyrke – jag har en bekant som kan kosta på sig all möjlig lyx för att han är detta och då inte ens i London utan i en liten billig stad i Lincolnshire.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *