en smygtitt i den blivande klädkammaren

130808_1Vilket tålamodsprövande och tidskrävande arbete att montera ihop en byrå. Hundratals skruvar har nu funnit sin plats. Nu håller jag på med det där roliga ”finliret” som får ta sin lilla tid. Jag viker ner mina kläder i lådorna, arrangerar små stilleben och kan inte låta bli att använda mig av böcker. Böcker sprider en sådan energi och känsla omkring sig. Smyckeskrinet fick jag av min mamma för många år sedan och hon fick  det av min farmor en gång för ännu flera år sedan.

130808_2

Just nu står en av skyltdockorna i ett hörn och kanske får den stå där. Idag bär den en dräkt som jag sytt av drömmar och broderat viltsidentyg. Det finns så mycket känslor i den där dräkten. Sjalen har varit mormors och hatten brukar jag använda när jag står ute i solskenet och målar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *