Om sommar = sommarlov, så har jag hoppat rakt in i Hösten.

130810

Tänk, vilken lycka att min make måste passera en Noa Noabutik,  för att komma till och från sitt arbete. I fredags spanade maken in höstkollektionen i skyltfönstret – linne, kjol och kofta som hängde på skyltdockan. För att fira mig och min första dag på nya arbetsplatsen så bad han expediten packa in kreationen i en fin present till mig. Den gröna färgen på linnet heter Wasabi.

Maken berättade att expediten tydligen glömde ta bort den ena larmbrickan så när han gick ut tjöt larmet i butiken och han fick gå tillbaka så att expediten kunde packa upp presenterna igen, larma av och packa in dem på nytt. Så nog var de välinpackade, inte bara en utan två gånger… 😉

130810_1

Och sen skålade vi i Champagne, och lyssnade in oss på Rossinis, Barberaren i Sevilla. Igår såg vi Skånska Operans tolkning av Barberaren.. mer om det i ett kommande inlägg.

130810_2

Önskar er alla en trevlig söndag!

 

 

 

 

 

 

14 svar på ”Om sommar = sommarlov, så har jag hoppat rakt in i Hösten.

 1. Grattis till nytt jobb, en fantastisk make och urläckra kläder 🙂
  Lite retfullt ligger en Noa Noa-butik bara ett stenkast från Pedagogen (Göteborgs universitet) där jag går. Antar att de lockar och motiverar oss studenter att hålla siktet ställt in i framtiden för inte har en student råd med deras fina kläder 😉 Mer som en morot att få bita i sedan. Kram.

  • Tack kära du.
   Ja, studentlivet är tufft ekonomiskt men man kan passa på när de har sin 70% rea, vilka fynd jag har gjort på NoaNoa reorna. Bra då att ha en butik i närheten så man kan ha koll 🙂
   Kramar!

 2. Vilken trevlig överraskning och så fint. Gillar verkligen färgen wasabi. Intressant namn på fin färg, känns som det passar. Lycka till med jobbet! Kramar Liza

  • Tack, kära bloggvän 🙂 Jobbet känns toppen, men väldigt intensivt så här i början. Jag är så glad för mitt jobb!
   Ha det fint! Kramar Christina

  • Tack! Ja, jag kände mig lite som ett höstlöv med mitt röda hår i kontrast till den mörkgröna färgen 🙂
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *