De här blommorna är till er, alla ni fina läsare som får mina tankar att blomstra…

130915_5

Den här skira rosa och de lite mer färgstarka röda blommorna är till er mina kära bloggläsare. Det är upp till er att välja vilka blomster ni gillar bäst. – Era fina kommentarer både värmer och inspirerar. Och jag blir alldeles till mig när jag kollar in statistiken och ser hur många besök min blogg faktiskt har varje dag. Det är helt otroligt i min lilla värld, och jag blir glad av att ni tittar in här i mitt lilla utrymme i den digitala sfären.

130707_3

Och ni anar inte hur glad jag blev just igår för alla era fina kommentarer. Just igår var det nämligen en sådan där dag av det kämpigare slaget och när jag då sent på kvällen loggade in här och läste era fina kommentarer blev jag glad i hjärtat. Tack!

12 svar på ”De här blommorna är till er, alla ni fina läsare som får mina tankar att blomstra…

 1. Tack, jag gillar den skira rosa bästa. Visst är det roligt det här med bloggen, alla läsare och alla fina kommentarer, det förgyller tillvaron, helt klart.
  KRAM

  • Tack!
   Vad gäller bättring, så är det alldeles för många sjukdomar hos nära och kära för att jag ska kunna må bra – men jag tar det nog ganska bra eller gör det bästa möjliga av situationen.
   Kram <3

 2. Tack för din kommentar hos mig,.. nu har jag hittat hit, kul att du målar för det är nog det roligaste jag vet. Och visst är det härligt med alla som bloggar och skriver rara kommentarer. Nu ska läsa vidare i din blogg, ha det fint, kram Irene

 3. Åh så fina blommor ♥ De tackar vi alla för.
  Grattis till ökat antal besökare – roligt och inspirerande! heja dig 🙂
  Önskar dig en underbar dag på alla vis,
  kram
  Lina

 4. Tack själv kära Christina för all värme du sprider här i bloggvärlden. Och att ditt besöksantal stiger är inte det minsta överraskande. Du har en härlig blogg vännen.♥

  Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *