Things can only get better

Fredagmorgon! Jag “boostar” mig med starkt svart kaffe. Och jag skulle ju inte vara jag om jag nöjde mig med vanligt kaffe – jag dricker kaffe som ljuder av musik, kaffe som doftar rosor och till det serverar jag en helt vanlig orkidé.

131115_1

Med tanke på hur de senaste två veckorna har sett ut så är det kanske inte märkligt att låten Things can only get better gör sig påmind om och om igen. På 80-talet lyssnade jag dock på annan typ av musik, men citat från de där gamla hitlåtarna som spelades överallt – de citaten dyker upp vid de mest oväntade tillfällena.

Iofs, så vet jag ju att saker och ting alltid kan bli värre också. Men det känns positivare att tänka att – Allt bara kan bli bättre… och då blir det så, eller hur?

“And do you feel scared – I do
But I won’t stop and falter
And if we threw it all away
Things can only get better
Whoa, whoa whoa whoa oh oh ”

(citat ur H.Jones, Things can only get better)

10 svar på ”Things can only get better

  1. Allt kan ju bli både bättre och sämre, så är livet. Men det är bättre att fokusera på de positiva tankarna, att det blir bättre. Så besannas det allt oftare så att det goda kan ta över. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *