I år hoppar jag på bloggvärldens julkalenderståg…

131201

I år hoppar jag på Emily Dahls julkalenderståg. Temat är mode och  ”berätta om”. Jag har under en längre tid följt Emily Dahls blogg, därför att jag gillar hennes bilder, språk och bilderna av den otroligt söta lilla taxen Artie. Emily har utformat ett tema och en rubrik för varje dag fram till och med julafton och det är fritt fram för alla att deltaga i julkalendern – men glöm inte att ge henne ”cred” för idén om ni hoppar på tåget. Hennes blogg hittar ni här, http://emilydahl.se/ Emily Dahl.

 

Listan ser ut så här…

1. Berätta om din stil.
2. Berätta om vad du har på dig idag.
3. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
4. Berätta om hur du får dina kläder att hålla längre.
5. Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark.
6. Berätta om en person som inspirerar dig.
7. Berätta om en person som betytt mycket för dig.
8. Berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom.
9. Berätta om din stil när du var 15 år.
10. Berätta om någonting som du tycker är alldeles särskilt vackert.
11. Berätta om det fulaste du vet.
12. Berätta om musik som inspirerar dig.
13. Berätta om ett minne från din uppväxt.
14. Berätta om din stil för ett år sedan.
15. Berätta om din favoritmaträtt.
16. Berätta om det bästa köpet i ditt liv.
17. Berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma.
18. Berätta om en ikonisk/historisk person som inspirerar dig.
19. Berätta om ett foto som berör dig.
20. Berätta om din student.
21. Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig.
22. Berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv.
23. Berätta om en gång när du kände dig ensam.
24. Berätta om en gång när du kände dig älskad.

 

Min första lucka kommer att öppnas någon gång framåt kvällen…. Först ska jag gallerimingla, gå på julskyltning, umgås med barnen och fira in första advent med världens underbaraste familj 😉 Ha det gott.

2 svar på ”I år hoppar jag på bloggvärldens julkalenderståg…

  1. Hennes blogg var helt ny för mig men hittade dit genom en annan blogg i dag. Jag kommer också att haka på listan… har förresten redan börjat. Av en slump hade jag skrivit ett inlägg om min stil som jag äntligen hittat… ja, så då passade det ju ypperligt att göra det till listans första inlägg. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *