Lucka nr 1; berätta om din stil

130831

Blommiga klänningar och lila. Glasögon, pärlörhängen och långt hår som skimrar i rött.

130803_19

Mig ser man ofta bakom en kamera. Jag ser på världen ur fotografens och konstnärens perspektiv. Jag funderar ständigt på vad som är estetiskt och vad som inte är estetiskt, på visuella effekter och vilken teknik som skulle passa för att återge sådant som jag tycker särskilt mycket om eller sådant som jag av något annat skäl vill uppmärksamma.

131911

Jag klär mig ofta i klänning, bara för att jag gillar klänningar, prickiga klänningar, plisserade klänningar med rosor, vida klänningar….eller någon annan fin klänning som gör mig glad.130724_5130724_6…men efter att ha bläddrat runt i mitt bildbibliotek så kan jag konstatera att ett måste i min stilgarderob är Solglasögon. Jag är solkänslig och tillbringar därför en stor del av den ljusare årstiden bakom mina solglasögon….130729_4

Stil handlar ju inte enbart om hur man klär sig, utan även om vem man är. Mig finner man ju oftast på min arbetsplats. Om jag inte är där så är jag troligtvis på någon konstutställning…

eller kanske på en operaföreställning, en operett, teater eller vid något enstaka tillfälle på någon vacker balettföreställning..

130209_9

eller så har jag tagit familjen med mig på någon dagsutflykt med spännande resmål….och då är det troligt att jag fotograferar….131019_4

eller så placerar jag några fina blommor i en vas, lyssnar på musik och städar för att skapa trivsel omkring mig. Jag vill ha ordning och reda, mår bäst och arbetar som bäst när jag har det fint omkring mig.

130612_1

Och nog innehåller min still betydligt många flera sidor än de jag berättat om här, men det ryms ju inte hur mycket som helst i en adventskalender….

Just det…om du väljer att delta i julkalendern, så glöm inte att länka till http://EmilyDahl.se.

 

 

6 svar på ”Lucka nr 1; berätta om din stil

 1. Oh vad roligt att läsa och lära känna dig lite bättre, jag som är ny här. Får jag fråga hur gammal du är? Du var ganska ung när du fick barn eller?
  Fint med klänning tycker jag, kvinnligt, men är själv ganska dålig på att använda det.
  Kram

  • Kul att du gillar mina klänningar och att du är nyfiken på vem jag är.
   Och självklart får du fråga om åldern, den är ingen hemlighet 😉 Jag är 43 år, så när mitt första barn föddes hade jag varit 19 år i en vecka.
   Ha det fint! Kram Christina

  • Ja, fler Klänningar åt folket 😉 Man blir liksom glad av klänningar.
   Hoppas att allt är fint med dig och att du får en strålande vecka!
   Kram Christina

  • Antar att du med yviga menar kjolar som bildar en klocka om man snurrar runt 😉 Precis sådana som jag menar…
   Ha det fint Kramar
   Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *