Lekfullhet, knästrumpor och historia…

131229_2

Jag klär mig ofta efter humör och dagsform, och somliga dagar är jag mer lekfull i valen av kombinationer. Denna vintervita gosiga tröja är inget självklart val till finkjolen från NoaNoa men just idag kändes det som en utmärkt kombination och då fick det bli så.

131229_3

Jag hann med en himla massa visiter idag, en av dessa var hos min dotter (som för övrigt tagit fotona på mig) och vi pratade om allt från metaforer i Karin Boyes Kallocain till nyårsfirande. Sen fick jag en kort privatlektion i historia… dottern har ju som sagt ett gediget historieintresse…och just här (bilden nedan)  har hon nyss berättat en historia om Olaus Magnus, 1500-talet och framställandet av denna karta.

131229_1

Och som jag njuter av ledigheten. Idag har jag fortsatt leka och fotografera nästan alla jag träffat, måste ju testa och få kläm på hur mitt nya kameraobjektiv fungerar.

 

2 svar på ”Lekfullhet, knästrumpor och historia…

 1. Godmorron denna näst sista dag på året… En överraskning av det positiva slaget att jag hamnade här, tack för det 🙂
  Har tittat in till ditt galleri och hittade så mycket att njuta av, dina collage fullkomligt älskade jag! Tack för det också….
  Önskar dig en fin avslutning på året och ett ännu bättre, om möjligt, nästa år!

  • Godmiddag 🙂 Och Tack för din fina respons på mina målningar, sådant gör mig glad.
   Och även lyckönskningar inför det nya året förstås.
   Ha det fint! Och Gott nytt 2014 önskas dig!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *