Lucka nr 2; berätta om vad du har på dig idag

131202

Hmmm, Helgen har ju varit minst sagt intensiv. Arbetet slukar all min veckotid numera, vilket innebär att helgerna blir ännu mera fullbokade än förut, då det är massor av uppdrag som jag inte hinner med i veckorna och därför måste hinna med på helgerna… och snart lär det bli ännu intensivare…Hujedamej!…. eller vad man nu ska säga? Om jag skulle nynna någon melodi, blev det … ”Tiden är en galning med banjo”…i kombination med ”Roar”…

Jag har ju inte ens hunnit skriva om galleriminglet och det helt underbara genrepet av operaföreställningen Manon – men det är på gång…

Dagens uppdrag är att berätta vad jag har på mig och med tanke på att det är frost när jag beger mig på morgonen så klär jag mig i både halsduk och varma ”goa” vantar som jag fick i julklapp förra året. Halsduken är en present som maken köpte med sig hem från Cambridge och den lilagrå kappan fyndade jag på NoaNoas rea i våras…

Igår var det klänningar som gällde men idag är det måndag och jag bär jag svart polo, svart kofta och helt vanliga mörkblå jeans. Somliga dagar blir det inte märkvärdigare än såhär. Imorgon är en ny dag!

131202_1

 

Vill du vara med i årets julkalenderblogg? Länka då till http://EmilyDahl.se

 

 

2 svar på ”Lucka nr 2; berätta om vad du har på dig idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *