Lucka nr 3; berätta om vad du önskar dig i julklapp

TID…. Högst upp på min önskelista i år står TID!

130803_10

Mer Tid med familj och vänner, mer  tid för spontana fikastunder och mer Tid för att måla, skriva poesi och Mer tid för att skriva klart min bok… men framförallt mer tid för familj och vänner.

Jag skulle inte bli det minsta besviken om det skulle vara tomt under julgranen i år, jul blir det ju ändå – oavsett om det finns julklappar eller ej. Det viktigaste är att jag får fira julen med min familj. Och framförallt att alla mår så bra som möjligt!

Vill du vara med i årets bloggkalender, glöm då inte att länka till Emily Dahl http://emilydahl.se

 

5 svar på ”Lucka nr 3; berätta om vad du önskar dig i julklapp

  1. Då håller jag tummarna för att du får mer tid tillsammans med de dina och för det som du vill ha mer av i ditt liv Christina. Att det kanske är en julklapp du ger dig själv. För att du är värd det.

    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *