en lekfull frukost, fina människor och vackra dagar…

140121_2

Jag stiger gärna upp tidigt på morgonen, därför att jag gillar möjligheten att äta frukost i lugn och ro…tända ljus och betrakta det nattsvarta mörkret utanför fönstret… filosofera och fundera över sådant som gör livet vackert…. så hör jag frasen ”The heart is a bloom”….och plötsligt får rosorna i blomsterbuketten en helt ny funktion…

140121

Jag dricker rosenkaffe och äter rosenbladsgratinerade smörgåsar med ost…när allt kommer omkring så är det ju faktiskt som så, att – I varje liten kaffeböna, växer det en rosenskröna…av blomstrande hjärtan och hjärtliga rosor…

140121_1

Jag lyssnar till tonerna av ”Beautiful People”, tänker att låten är vacker, att textens innebörd är fin. Tanken på att alla människor är vackra, fina och starka inuti – är en fin tanke som sprider estetiskt tilltalande ringar på vattenytan…

140112_2

Det här blev allt en lekfull frukost, en bra start på dagen och nu ska jag strax bege mig iväg till mitt arbete. ”It´s a Beautieful Day”  så ta vara på dagen. Det finns trots allt bara en av denna dag och den går inte i repris oavsett hur väl vi bestämmer oss för att bevara och dokumentera dagens händelser. Det finns ju trots allt en skillnad i substansen mellan det som sker i det verkliga livet och det vi väljer att dokumentera i olika medier.

 

6 svar på ”en lekfull frukost, fina människor och vackra dagar…

  1. Vilken glad och fin start på dagen. Jag föredrar också tidiga morgnar även om det ibland kan vara lite segt att lämna sängvärmen. Men hellre i säng tidigt… Kram.

    • Magiska morgnar är fina. Men det är klart att jag också har dagar när jag vill ligga kvar i sängvärmen 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *