Vi trollade fram en skatt – en promenad med frisk luft och snömodd

140119_2

Skogspromenad genom snömodd, lervälling och skånsk vinter på landet. Min dotter, min syster, jag och fyra hundar….hujedamej vad kallt, men samtidigt uppfriskande och otroligt skönt med en lång vinterpromenad.

Sen drack vi massor av varmt te…och pratade om hundar, katter och allt möjligt mellan himmel och jord.

140119_3140119_4

6 svar på ”Vi trollade fram en skatt – en promenad med frisk luft och snömodd

 1. härligt och vackert. underbara koppar. här behövs också varmt te. 28 minus igår och värmen finns knappt alls i huset. går med filtar och täckkjol (ler) känns alltid som en extra dimension av något magiskt här. trots vardag..***

  Kramar Lycke

  • 28 minus, låter hutlöst kallt. Tur att det finns filtar och täckkjol…. Jag gillar också de där kopparna, de har varit min mormors så jag minns hur det var att dricka te ur dem hemma hos henne när jag var liten. Mysigt.

   Kram Christina

  • Fin start till dig också höll jag på att skriva, men nu har det ju hunnit bli helg och dags att säga Trevlig helg istället 🙂
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *