Allt är bra nu…

140201_6

Allt är bra nu…

140201_5

Vi trollade fram en skatt. Min dotter och jag på långpromenad i skogen, pulsandes fram genom snön…

140201_3

Hon fotograferade och jag tror minsann att hon himlade litegrann med ögonen, när jag inte kunde låta bli att pröva om det gick att göra en snöängel… trots att flingorna börjat förvandlas till blötsnö…och jag visste att det skulle bli kallt med snö överallt

140201 Allt är bra nu, vi spatserar i snön, genom skogen…

140201_7

140201_1

Snön är gnistrande vit….gnistrande fin och även om det är så kallt att vi fryser… önskar vi oss lite längre vinter och några snöflingor till så att vi kan ta fler snöflingefotografi, leka i snön och göra en och annan snöängel…

Allt är bra nu…

 

14 svar på ”Allt är bra nu…

 1. jaa..känner mig alltid så glad för det du skriver och visar. för det känns verkligen som om du lyckas fånga nuet, bli vän med det och lever genom det. Jag försöker men missar det ofta i allt det där man tror man måste istället. men där Vill jag vara. förkyld nu..men imorgon, kanske jag gör snöänglar också. Glad för att det är bra för dig vännen, så glad..och tack !

  lördagskram Lycke

  • Tack<3 Vad fint att du känner det så, dina ord får mig att le. Jag är nog en överlevnadskonstnär, försöker alltid göra det bästa av varje situation. Vi har ju bara ett liv och det är så skört att det gäller att ta vara på det lilla livet man har...

   Söndagskram Christina

 2. va bra att allt är bra nu och att du oxå lärt dej njuta av de stunderna och Tack för att ni titta in till oss efter promenaden det är alltid kul att prata lite blir ju inte så ofta kram mamman

  • Då håller jag tummarna för att det kommer lite snö till, så att vi kan göra flera snöänglar 🙂 Kramar!

 3. just det ja! jag skulle ju göra snöänglar. får bli imorgon för nu är det så mörkt redan..hoppas på nysnö för nu har det smält en aning. ny pudrig snö, det vore fint. Tänkte fråga dig vad det är du jobbar med. visst är det något inom konst? står vid så många vägval just nu och har alltid varit lite rädd att ta tag i mina drömmar. undrar hur andra gör..du är så mycket konst för mig..och rosor (ler)

  kram igen, Lycke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *