Lyckorus och litterära begär med Locos Amoenus

140203

Lycka är när ett paket med en drömsk bok, ligger och väntar i postlådan….

140203_3

en bok med karaktär och personlighet, en bok fylld av känsla….en bok med en svag doft av viol och rosenberså….en bok som får mina ögon att tåras av lyckorus…

140203_1

En liten bok är i samma andetag en stor bok….en storslagen bok, med många vackra ord, trots att orden är få är de som finns med de vackraste ändå…

140203_2

Ord som väcker litterära begär… begär efter mer litteraTUR. Litteratur av LEKfulla BOKstäver som skapar estetiskt tilltalande BILDER av lyckoSÅNG. av rosenlycka och kärleksfylda mönster …..färgätmigej, mina körsbär, mina nyponrosor och violer. Jag blir lyrisk och tänker att det sannerligen är en lycka att ha funnit en poet som Eva- Stina Býggmästar. Hennes poesi gör världen till en bättre plats att leva i!

 

13 svar på ”Lyckorus och litterära begär med Locos Amoenus

 1. Åh, det var länge sedan jag var här inne och tittade. Du verkar må bra – särskilt med nya böcker som trillar ner i lådan. Jag har två böcker som ligger och väntar på att bli uthämtade på ”posten” – åååh vad jag längtar. Att beställa hem böcker är verkligen oerhört lyxigt.
  Så fina bilder 🙂
  Ha en jättefin kväll,
  kramar Lina

  • Nu blir jag nyfiken på vilka böcker du beställt 🙂 Ja, det är härligt med böcker.
   Önskar dig också en fin dag!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *