genrep av musicalen Rebecca

140131

Onsdagar kan vara otroligt intensiva…  åker hemifrån långt innan tuppen hunnit få på sig kläderna och är hemma efter skymningen.. så även om dagarna är bra, måste jag erkänna att jag är hutlöst trött…

Men när jag kollar in biljetterna vi fått – biljetterna till genrepet. Då blir jag upprymd av förväntan. Nu är det mindre än ett dygn kvar. Imorgon ska vi se genrepet av musicalen Rebecca.

Musicalen grundar sig på romanen Rebecca som filmatiserades av Alfred Hitchcook någon gång kring 1940-talet. Att se musicalen ska bli så spännande, speciellt med tanke på att jag inte lyssnat på hela musicalen någon gång tidigare.

Om mindre än ett dygn sitter min man och jag i Malmö Operas storslagna salong och njuter av ännu en föreställning. Det ser jag fram emot.

 

 

5 svar på ”genrep av musicalen Rebecca

  1. Oj visste inte att den fanns som musikal. Är en av mina gamla favoritböcker som jag läste redan i tonåren. Förstår att det skall bli spännande!

    Vad gäller väskan så är det klart att den är vintage! Hittade den på en loppis förra våren och den kostade mig hela 12 kronor. Har snabbt blivit en av mina favoriter eftersom den rymmer allt jag behöver ha med mig på mina möten. Kramar Liza

    • Vilket fynd med en väska för 12 kr, ett sådant fynd skulle jag gärna göra i de närmste dagarna eftersom jag behöver en ny rymligare väska.
      Stor kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *