Maskerad, kalas och karnevaldrömmar…

140217_1

Igår fyllde makens syster år och vi var på kalas. Systern har nyligen varit i Italien och med sig hem köpte hon sådana här fina maskeradmasker. Alla flickor kring bordet fick varsin mask att bära på kalaset och pojkarna kunde såklart inte låta bli att pröva dem – och sen fick man ta med sin mask hem. – Och jag tänker att det är så fint att gå på kalas och få med sig en maskeradmask från Venedig hem. Själv har jag aldrig varit i Venedig annat än i fantasins värld…men jag skulle gärna vilja resa dit någon gång – till Venedig alltså.

140217_2

Maskerna var så fina men ett litet problem som uppstod för oss glasögonnördar var att vi förvisades till de ”halvblindas” värld eftersom det inte gick att ha glasögon på sig samtidigt med de där maskerna. Så till nästa gång jag ska bära mask blir det till att hämta ut ett par nya linser 😉

Ett annan pinsam händelse var att jag råkade tappa värdinnans present i trottoaren så att den gick i tusen bitar och flöt iväg… Tanken var att vi skulle överlämna ett fint rött vin och en liten korg med olika ostar och kex, men när jag tappade vinet så att det gick i kras blev det bara vinstänkt ost kvar… Pinsamt värre att tappa presenten/vinet, men det är ju sådant som kan hända…. Det var ju en himla tur att jag inte tappade vinflaskan inomhus, på hallgolvet – det hade varit betydligt mer pinsamt 😉

 

2 svar på ”Maskerad, kalas och karnevaldrömmar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *