Idag sjunger jag först Just Beat It och sen Marcello Finalmente….

Det är inte bara mycket just nu, utan mycket mer än mest. Ni känner säkert igen den där känslan som infinner sig när man är så trött  att man funderar på om man ska ta med sig en spypåse i väskan för att inte riskera att spy på något opassande ställe…(blink) hehe….  Och nejdå, ni behöver inte oroa er. Jag har perspektiv på tillvaron, betraktar situationer ur flera olika synvinklar och ur de flesta synvinklar mår jag riktigt vansinnigt bra!

Kraftkällan idag börjar med Michael Jackssons  ” Beat it”

” No one wants to be defeated
Showin’ how funky and strong is your fight
…….. Just beat it, beat it, beat it, beat it

No one wants to be defeated
Showin’ how funky and strong is your fight

Just beat it, beat it, beat it, beat it”

Och sen fortsätter dagen med Funky Town…. vet faktiskt inte varför eller vems låt det är, bara att den bara dök upp och fick mig att längta till Funky Town …. ”Won’t you take me to, Funkytown, Talk about, Talk about
Talk about movin…..

Gotta move on
Gotta move on
Gotta move on

Won’t you take me to
Funkytown……

Och alldeles nyss började Thin Lizzy skråla om att Dansa i månljus….fångad av spottarnas ljus… en het sommarnatt.

” But I’m dancing in the moonlight
It’s caught me in it’s spotlight
It’s alright, alright
Dancing in the moonlight
On the long hot summer night ”   …

Och då minns jag att jag har biljetter till genrepet av La beheme på Malmö Opera ikväll… Operan som baseras på den där romantiserade idyllbilden av bohemlivet under impressionisternas tid, Paris fattiga konstnärer i en vindsvåning som lever för frihet, rättvisa, kärlek och mest av allt för konsten…. ”Marcello – finalmente……..”

Åh, vad jag ska buffra energi, hälsa på den gyllensköna Thalia i foajen, beundra Isaac Grunewalds Commedia del Arte längst in i hörnet på andra våningen… kolla in Midsommarnattsdrömmen och allt det där fina. Konsten och kulturen. Den jag brinner för sådär vansinnigt mycket att jag bara vill ha mer och mer. Konsten som tillför, ger energi.

But first let me take 😉  ”Another Selfie” medans jag leker med texter, låter texterna interagera med varandra. Kommunicera. Skapa bilder.  Knyta bild och text till varandra genom intertextualitet.Kopplingar som är relevanta för just mig i den kultur jag lever i. Visuell kultur ur en bild- och textnörds perspektiv. and I Love It!

140304

 

2 svar på ”Idag sjunger jag först Just Beat It och sen Marcello Finalmente….

  1. Jobbigt när tröttheten blir så där massiv att den nästan klubbar omkull en. Men du verkar ändå ha perspektiv på tillvaron. Hoppas tröttheten minskar. Kram.

    • Tack för din omtanke! Den värmer!
      Önskar dig en fin helg, det ska jag ha när jag väl lyckats varva ner efter denna hektiska vecka.
      Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *