It´s a kind of magic….

140318

det är mycket just nu…action-painting, inspirerat av Jackson Polloc. När allt är uppochnervänt eller rättvänt – beroende på perspektiv. Jag ser ett motiv och jag gillar det. Det kan vara så att känslan är individuell eller så är vi flera som ser samma motiv. Denna gång blir det inte några ledande frågor. Vad ser du, i fotografiet av min action-painting?

8 svar på ”It´s a kind of magic….

 1. Våren. När färgen och ljuset återvänder. När man måste så mycket och vill så mycket. Fart, styrka och lite förmycket av allt.

  • Lite för mycket av allt, var en bra beskrivning 🙂
   Och våren…hoppet, ljuset och allt det där vi behöver så väl.

   Kramar

 2. Å, så läckert! Jag är ingen som målar, men ibland får jag en sådan lust, måste bara lära mig att lägga huvudet på hatthyllan! Och det känns som om det är precis det jag skulle kunna göra om jag lärde mig att skapa den typen av motiv. Bilden ger en känsla av att du målar med sinnet och med kroppen. Den känns snårig, nästan obehaglig…det kan bero på kontrasterna mellan färgerna, skärpan.
  Allt gott,
  Frida

 3. Lägga huvudet på hatthyllan 🙂 det var ett helt nytt uttryck för mig. Tjaa… det beror väl lite på vad det är man ska skapa 🙂 Jag önskar nog själv att jag kunde lägga huvudet på hyllan lite oftare och slippa fundera så himla mycket. Men nog är det kontrasterjust nu så din tolkning stämmer väl.
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *