Vad har du i din väska?

140307_1

Jag trivs bra med min nya handväska.

140307_3

I den bär jag med mig allt från tulpaner och drömmar…

140307_2

till tulpaner och min bärbara dator ….

140307_4

I väskan växer poesi….för vad vore livet utan dikter…. och lyrik. Vad vore livet utan konst och musik….

140307_5

Och sist men inte minst så rymmer den mode- och fotoredigeringstidningar, några block och pennor….. Nuförtiden är det sällan jag har ork och tid för att måla något för min egen skull men igårkväll inföll både tiden och lusten på samma gång….

och vilka skisser det blev …. designade dräkter till fiktiva karaktärer i en föreställning….och jag blev nöjd. Två skisser som överförts till halvfärdiga bilder i A3-format, en fredagkväll – det  känner jag mig nöjd med. Förhoppningsvis infinner sig tiden för att färdigställa mina bilder under dagen… och sen får både skisserna och de färdiga bilderna (om de blir klara) kanske agera ”läromedel” i ett spännande designuppdrag som jag ska påbörja tillsammans med mina elever nästa vecka… 🙂 (O, vips så har jag blandat ihop arbete och fritid igen).

Det är lördagmorgon och klockan är 06.30 – nu ska jag koka kaffe och läsa en stund. Maken sover och planen är att låta honom sova ett tag till, men sen ska jag överaska honom med att duka fram en riktigt smarrig helgfrukost…Vi ska äta frukost länge, softa och bara vara i stunden.  Helg = två dagars ledighet och det känns så gott att fortfarande ha de där dagarna framför sig.

Jag vill önska alla er som tittar in här en riktigt skön helg!

 

6 svar på ”Vad har du i din väska?

 1. Trevlig helg på dig med! Förstår att du är trött. Jag sks också njuta av helgen. Börjar med långfrukost nu 🙂

  • Men då äter vi ju nästan frukost tillsammans. Jag dricker kaffe, har fastnat framför datorn och väntar på att maken ska vakna 🙂
   Ha det fint!

 2. Åh, vilken underbar handväska! Både utsida och insida. I min finns inte alls sådana härligheter. Jag kan faktiskt inte påminna mig att någon av mina handväskor någonsin innehållit tulpaner.
  Dina bilder är fantastiska.

  • TAck! JAg blir så glad när någon gillar mina bilder. Och idag kunde jag inte låta bli att fotografera väskan med nya blommor… vilka får du se så småningom 😉
   Stor kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *