med en doft av rosenberså…

140308

Det var en dag sedan, eller kanske två…Jag planterade några idéer i min väska och nu blomstrar den likt en hel rosenberså… Röda och vita rosor växer upp. Jag plockar dem och binder blomsterarrangemang som ska placeras i vas.

140308_1k

Det är söndag och vi pressar det där sista njutbara fina ur helgen… blommor, poesi, promenader, gemenskap, musik och allt som är fint i en stor potpurri….Jag sitter och tecknar, färgerna glöder och pennorna talar till mig… det blir så fint – det där bildspråket som talar till mig när jag målar. Snart ska ni få se mina bilder…..

Tills dess får ni hålla tillgodo med väsk- och rosenpoesi… Ha nu en fin  söndag!

140309_1

9 svar på ”med en doft av rosenberså…

  • … Visst går det att skaffa sig en liknande väska… lite fantasi, några idéer, blommor, poetiska ord och en kamera. Varsågod 🙂
   Kram Christina

 1. Ljuvlig idé med idéer som blomstrar och spirar. Låter som du haft en bra helg. Håll nu blommorna och lyriken kvar i minnet när jobbet kräver i veckan. Håller med föregående kommentator – fantastiskt hår.

  • Tack vad rar du är! Helgen har varit toppen och de blomstrande idéerna ska följa mig under veckan.
   Rosenkramar<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *