Fåglarna sjunger, spirean blommar och solen skiner . Det är vår Nu

 

140503_1 k

Gårdagen bjöd på finfint 13-års kalas, för min kära systerson. Vi åt kakor, tårta och pratade i munnen på varandra sådär som man kan göra när man inte träffats på länge men har massor att prata om. Solen sken och det var en fin dag! En riktigt fin dag!

140503 k

Kvällen bjöd till och med på lite sömnlös Tid. Tid för att titta igenom dagens bildskörd och inspireras att bildredigera, experimentera, leka med färglager och skapa fotocollage/montage – bara för att det är så roligt och spännande att se vad som händer…  Åh, vad jag älskar att fotografera, dokumentera och bildredigera. Fånga ögonblicket och allt det där.

Nu ska jag cybersocialisera, dvs titta in hos er, på era bloggar, njuta av era bilder och texter…  Det är söndagmorgon, kören sjunger utanför fönstret, solen skiner och alldeles snart kommer doften av kaffe att sprida sig som för att säga – God morgon!

14 svar på ”Fåglarna sjunger, spirean blommar och solen skiner . Det är vår Nu

 1. Så fint du redigerat bilderna och så mysigt med släktkalas och prata i munnen på varandra. Hihi låter som mina släktkalas

  • Tack:)
   Ja, visst kan det vara mysigt ändå, när alla pratar på bara för att man har så mycket man vill hinna säga 🙂
   Kram

  • Ja, visst är det ett avkopplande sätt att träffas på. Det spelar ingen roll vad klockan är och allt det där. Det är liksom bara fritt fram att få ta del av alla de där fina tankarna.
   Kram Christina

  • Tack 🙂
   Ja, det där kalaset behövde jag. Kändes så fint efteråt att äntligen ha fått tid med nära och kära.
   Ha det fint!

 2. Och jag älskar när du leker och experimenterar med dina bilder Christina. Lekfullheten och känslan som lyser över dina bilder. Härligt! Och jag hoppas att du har tagit med den sköna helgkänslan in i den nya veckan.

  Ta hand om dig du virvlande härliga vän.♥

  Kram Lotta

  • Oh, vad roligt att höra av dig Lotta<3
   Jag har saknar ditt bloggande och undrat hur du har det. Hoppas att allt är väl med dig och de dina.

   Och Tack för dina fina ord!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *