Godmorgon världen!

140528_1

Vinden viner och regnmolnen häckar utanför mitt köksfönster. Blåsten tvingar runt äppelträdets grenar i någon slags hysterisk cirkelformad dans som får blomstren att yra vida omkring.  Jag är hutlöst trött och önskar att jag finge dra täcket över huvudet och sova några timmar till…. istället sitter jag här i kökssoffan, leker med blommor och sveper i mig mängder av kaffe till tonerna av, Kate Perrys.. Roar…..

” Already brushing off the dust
You hear my voice, you hear that sound
Like thunder gonna shake the ground

…………and you’re gonna hear me roar” (Kate Perry, Roar)

140528

Nej, nu är det dags för mig att ta min musik, mitt pick och pack, en termos kaffe och bege mig iväg till mitt arbete…. Ha det fint!

10 svar på ”Godmorgon världen!

  • Varför har du inget liv? Har du ingen annan fritidsaktivitet än att kommentera sura kommentarer på folks bloggar eller? Ganska tragiskt kan jag tycka, alla kan ju ioförsig inte uttrycka sig lika bra som min mamma. Andra måste vara otrevliga och sura, ungefär som du verkar vara, för de inte har något bra att säga..
   Trololo på din kommentar!

  • Hej anomnymnos 🙂 Att blogga är en av mina flera fritidsaktiviteter. Närmare beskrivning kring varför, finns faktiskt i föregående inlägg som heter ”Reklamfri zon” .
   Ha det gott! Christina

 1. Snart är ett år till ända. Då är man TRÖTT och lovet känns som en hägring. Håll ut. Tre veckor kvar!

  • Hägring låter som en god beskrivning. Just nu är jag så trött att det känns lite som att falla i bitar, men jag är av riktigt segt virke så nog håller jag ut allt 😉
   Ha det fint! Kram

  • Ja, jag längtar efter ”slömornar”. Dessa fotografier tog jag kl fyra på morgonen, det är mitt sätt att stanna upp i den stressade vardagen.
   Ha det fint! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *