att njuta av tillsammanstid, en sommarkväll under äppelträdet…

140629_7 Äntligen! För första gången på länge kunde min älskade make och jag njuta av en hel lördag med tom agenda – tillsammans.

140629_2

och vi passade på att njuta av den svenska sommaren. Vi trotsade vädret med koftor och filtar. Bara för att kunna sitta under äppelträdet och förvandla kvällen… till vår egen midsommarnattsdröm. Koltrastarnas kvitter blandades med tonerna av Händel…

140629

Vi åt tonfisksallad och delade en flaska franskt vin.

140629_5

I skymningen kom vi på att vi skulle hämta ut några ljuslyktor, och hänga dem i trädet. Vi tände massor av små värmeljus, läste kärleksdikter och smuttade på en Amaretto… i månskenet.

140629_4Sen hämtade vi ut datorn, flera filtar och låg där ute i den mörknande sommarnatten, under äppelträdet  och kollade på film bland fåglar, fladdermöss och flygfän… och kvällen blev precis sådär poetisk och magisk som om den var hämtad ur en Midsommarnattsdröm…

 

16 svar på ”att njuta av tillsammanstid, en sommarkväll under äppelträdet…

  • Tack 🙂 En varm känsla vill jag förmedla och insikten om att den finaste upplevelsen kan vara den där man bara är hemma och njuter av stunden.
   Kram

 1. Åhhh vad sugen jag blir på att njuta i trädgården med min gubbe. Låter fantastiskt! Ska bara klippa buskar och gräs och rensa rabatter och…. Fast vi gör det tillsammans så liiiite romantiska är vi kanske i regnet.

  • Härligt att inspirera till mys även hos andra par:) Klippte buskarna gjorde vi under dagen, jag klippte och maken servade med att plocka fram förlängningssladdar och samla ihop kvistar och annat jox, bästa teamworket. <3
   Kram

 2. Åh, så härligt! 🙂 Så mysigt med vin och lyktor!
  Man får göra det bästa av sommaren även om den inte är så varm som man önskar. Det finns alltid sätt (som det ni gör). Själva går vi promenader och tar dopp i sjöarna mest varje dag. Oavsett väder. Det känns så härligt att ta vara på vad sommaren ger även om det är kallare än vanligt. Ofta går vi till affären och köper en glass och sitter på gräsmattan och äter den precis innan solen går ner. Det är mysigt det med.
  Kram!

  • Mmmm, det låter mysigt! Speciellt det där med dopp i sjöarna – även om det är kallt i vattnet så är det mysigt att bara doppa tårna eller ta sig ett kort simtur.. ser framför mig att det är näckrosor i sjön.
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *