Äntligen helg!

Fredagkväll, äntligen… slutat tidigt men är så trött att jag var tvungen att sova någon timma när jag kom hem.. nu är jag vaken men vimmelkantig och trött ändå.

140829_3_red-1

Nåja, det är fredag och jag ser fram emot tid med min kära make. Jag har dukat i vardagsrummet, tänt levande ljus men inte lagat middag. Maken har lovat att köpa med sig något som är gott och lättlagat. En flaska rött står öppnad och väntar….. nu är det bara mannen och maten som saknas, Och snart är han här.

140829_4

Önskar er alla en finfin helg 🙂

4 svar på ”Äntligen helg!

    • Absolut, det är så skönt med en helg att se fram emot och imorgon är det ledig söndag, så gottigt 🙂
      Ha en finfin helg!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *