då kommer alla känslorna på en och samma gång…

140816Tid för lördag och allt fint som hör en lördag till….städa, fika, prata, planera, umgås med familjen, heja på mannen i drakbåtstävling på Malmöfestival….åka hem. Filma, fotografera och dansa. Fundera…

Leka med några fotografier, en dator och  skapa en alldeles egen bildpotpourri. En dans, en digital lek med en underton av allvar. Lite musik och många tankar….

– Tänk om jag kunde måla mig en båt…. och segla tills det blir vår. Segla till det blir Sommar. Tänk om jag kunde segla till Paris och ta en promenad genom stan… besöka operahuset och ta en tur till orangeriet vid Louvren och Se, jag menar njuta av Monets näckrosmålningar om och om igen … snart är jag där…

 

och, Tack för alla era fina kommentarer i de senaste inläggen. Jag läser och ler. Ser, och tänker… att ni skriver så fina ord. Och sen är jag förstås nyfiken på alla er som tittar in och läser utan att kommentera, I statistiken ser jag att ni är många och det känns ganska stort.

Hoppas att ni har en fin helg! Önskar er alla en underbar helg!

 

11 svar på ”då kommer alla känslorna på en och samma gång…

 1. Så mysiga tankar du har. Ja tänk om…….
  Jättevacker bild på dig..FINA dig. Du är ju så otroligt påhittig och konstnärlig.
  Ha en riktig skööön och mysig söndag nu.
  Varm kram från mig!

  • Å, vad glad jag blir av dina fina och glada ord 🙂
   Önskar dig en skön vecka, en sådan där riktig toppenvecka!

   Kram Christina

 2. Vilka härliga tankar! Bara segla iväg sådär…

  Kul att man har återupptagit traditionen med drakbåtarna på Malmöfestivalen. Hör liksom till tycker jag…

  Kram

  • Ja, tänk om …..man kunde segla på ett moln 😉

   Ja, det där drakbåtarna har varit saknade av många som jag förstått det.

   Önskar dig en fin vecka!
   Kram Christina

 3. Den här rubriken är som klippt och skuren för mig just nu. För tillfället är jag oerhört känslosam och har enormt nära till tårarna.
  Vi var i Kolmårdens djurpark igår, och när vi såg delfinshowen så trillade det tårar hela tiden. Musiken var så underbar och jag älskar de där fantastiska djuren … och deras unika sätt att umgås med sina tränare …
  Det var lyckotårar …
  Idag kom det sorgetårar …
  Jag var helt oförberedd på hur känslorna skulle svämma över, av den anledningen att jag var tvungen att leta fram dödsfallsintyg för mamma som gick bort för snart precis ett år sedan. Bara några dagar kvar till hennes dödsdag!
  Alla känslor på en och samma gång … minst sagt …

  Så fint du skriver om att måla sig en båt och resa bort med …
  Det vill jag också göra … 🙂

  • Tack för att du delar med dig av dina tankar.
   Förstår att du saknar din mamma och att många känslor är i omlopp. Här finns också en hel del känslor som gör sig påminda, ibland är livet bra märkligt.

   Men vet du vad, Vi målar oss en båt och seglar dit vi vill…. och där bestämmer vi själv förutsättningarna.
   Önskar dig en fin vecka<3
   Kram Christina

 4. Vackert Christina…både i text och bild! Monets näckrosmålningar…otroligt vackert, liksom dina foton på näckrosor och de andra underbara blommorna.
  Dröm om Paris Christina…du kommer dit igen!
  Kram, Gunilla

  • <3 Tack. Och ja, det känns som om jag kommer att resa dit ganska snart. Märkligt eftersom ingen resa är bokad, men känslan finns där precis som alla minnen av allt vackert jag upplevt i och om den staden.
   Önskar dig en fin vecka!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *