Färgterapi…

140814Dagens bilder går i rosa toner. De är utvalda med tanke på att rosa bla, anses ha en förmåga att läka och lindra.

Ibland händer sådant som är svårt att förstå och då kan både jag själv och de som drabbats behöva lite rosa healing…

140529_4

140802_7

140623_8

140709_4

131009

 

16 svar på ”Färgterapi…

 1. Rosa healing, skönt, hoppas det hjälper…

  Tack för visat intresse gällande samarbetet med ljusen men nu har jag inlett ett samarbete med några stycken för den här gången. Nästa gång kan det vara din tur om du vill, återkommer då…

  Kram!

 2. Åååå … så fina bilder! Underbart vackra blommor! Bild nummer 2 är min favorit …
  Jag minns hur förälskad jag var i de ljusa och djupt rosa färgerna när jag var liten flicka. De rödare rosa färgerna, typ cerise, och de som gick mer åt rödlila var inte lika fina tyckte jag. Men de där varma, mjuka pastellrosa nyanserna satte sig som en påse godis i själen ….
  Min barndoms favoritfärg var alltså rosa, och min favoritblomma var Ros. Det gjorde att jag ville heta Rosa som barn. Men det var lite för kort tyckte jag, för att klinga riktigt bra.
  En gång när vi var på väg hem från en utflykt med Mulle-skolan som jag gick på, gick jag fram till fröken som gick först och tog henne i handen. Jag ville säga en sak till fröken innan vi kom fram till mamma som väntade bland de andra föräldrarna vid bilen.
  Jag sa, ”Fröken! Nästa gång när du ropar upp oss så kan du väl säga Rosa-Maja i stället, för det heter jag egentligen …!”
  En stor eloge till vår snälla fröken som inte började gapskratta … för jag var verkligen gravallvarlig … hihi
  Rosa, för allt underbart som har med färg och blommor att göra … och Maja för att det påminde om vårmånaden maj och påminde om den söta vårvisan jag älskade, ”När lillan kom till jorden”.
  Att det också var 2 ko-namn hade jag inte en tanke på … hihi

  • Å, vilken gullig berättelse<3 Jag hade också en period när jag hittade på ett annat namn än vad jag hette egentligen. tänk vad barn är påhittiga 🙂 Klart att hon måste tyckt att det var kärt med ett barn som älskar rosor som är så fina.
   Stor kram till dig du Rosa-Maja 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *