från ett hotellrum i Cambridge

140801Jag har varit i Cambridge sedan i måndags. De senaste inläggen om Ölandsresan har jag suttit här på hotellrummet och skrivit. Det blev lite väl intensivt det där, att komma hem från Öland på söndagkväll och resa till England på måndageftermiddag. Packa upp, stresstvätta och packa för en ny resa….i-landsproblem (jag vet) men tröttande ändå. Försenat flyg pga av lokal översvämning i London… Tisdagen spenderade jag mest på hotellrummet, vilade, bloggade och redigerade bilder. Sedan dess har jag varit ”fit for fight” igen.

Det är maken min som sköter en hel del av sitt arbete härifrån Cambridge, därför blir det en del resor hit för hans del och eftersom jag har semester så passade det utmärkt för mig att följa med denna gång. Han är på kontoret hela dagarna och jag strosar runt i Cambrige city och har det bra. Det var ett helt år sedan jag var här senast så det är riktigt fint att få återse staden…

4 svar på ”från ett hotellrum i Cambridge

    • Hej, här kommer svaren: maken min är civilingenjör och jobbar med utveckling av framtidens teknik. Han leder och organiserar projekt. Huvudkontoret ligger här i Cambridge men maken arbetar mestadels i Lund där det finns ytterligare ett kontor.
      Och Ja, det är allt lite lyxigt att kunna följa med såhär, men en förutsättning är att resorna inträffar samtidigt som jag har semester. När jag gick och studerade kunde jag följa med betydligt oftare.
      Ha det gott 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *