Artpop

140926_3

Fredag! Och jag känner mig förväntansfull inför denna helg! Min dotter och hennes pojkvän har nyss varit här. Vi fikade och firade att dottern min just varit på sin första anställningsintervju. Och sen planerade vi morgondagen och jag letade efter biljetter som jag lyckats gömma på en plats där de inte skulle kunna försvinna. Nu har biljetterna både kommit tillrätta, blivit fotograferade och redigerade tillsammans med ett annat fredagsfotografi…. resultatet ser ni på bilden.

Imorgon lyssnar vi på  Artpop mest hela dagen.  Min dotter och jag reser till Danmark för att uppleva Lady Gagas Artpop konsert. Vi väntar oss en spektakulär scenshow med massor av visuella överraskningar.

Men först ska maken och jag hålla fredag, bara softa och ha det bra!

Önskar er alla en finfin helg 🙂

 

 

14 svar på ”Artpop

 1. Dina bilder är så fascinerande!
  En konstform jag ej tidigare lagt märke till (har säkert sett men inte ”sett”).

  Jag önska dig en fantastisk helg med starka upplevelser!
  Kraaam

  • Åh, tack! Dottern min berättade just att hon är utvald till intervjusteg två 🙂 så det är spännande nu.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *