Orden jag skrev var direktöversättningar från några låtar och det är tack vare de där tonerna och alla fina bilder de får mig att visualisera som jag orkar stiga upp och börja om – om och om igen

140925_2 13,5 timmar, non-stop, utan paus är intensivt. Att äta samtidigt som man svarar på mail eller sitter 140925_1i möte är intensivt. Tur att det inte ser ut såhär varje vecka. Kreativiteten både dalar och eskalerar på samma gång. 140925 Känner mig speedad. Trött, men inte pigg på samma gång. Många fina samtal. Plus lite till och ännu mera. Tänk om det vore möjligt att frysa tiden men inte skeendet eller skeendet men inte tiden….Andas, snurrar runt och måste sova. God Natt.

4 svar på ”Orden jag skrev var direktöversättningar från några låtar och det är tack vare de där tonerna och alla fina bilder de får mig att visualisera som jag orkar stiga upp och börja om – om och om igen

  1. Frysa tiden men inte skeendet låter väl som den optimala lösningen. Men vissa saker låter sig inte göras så jag säger god morgon och konstaterar att fredagen verkligen är här!

    Kram

    • Åh, Tackar! Rapport angående helgen kommer imorgon. Hitttills har den varit blandad lugn, speedad och händelserik.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *