Sången om drömmen. Om Paris. om och om igen.

140923_2

140923_3

140923_1a140923_6

Har du någonsin hört en sång… en sång vars toner du vill höra förevigt. En sång som väcker Längtan. Passion <3. Mål. Mening. En dröm om arkitektur. I Paris.

– Intertext av sammanhangens sammanhang. Överallt. Här och Där. – Det spelar ingen roll vem du är så länge du är en superstjärna….eller?

Lev  väl <3 Må väl <3, och var rädd om dig:

16 svar på ”Sången om drömmen. Om Paris. om och om igen.

 1. Har en sådan sång nu som jag vill höra om och om igen. Kanske inte för evigt men än så länge gärna många gånger om dagen 🙂 Drömma om Paris låter härligt tycker jag. En fantastisk stad som jag sett alldeles för lite av. Kramar Liza

  • Att drömma om Paris tillhör på något vis min vardag 😉
   Nu blev jag nyfiken på din sång? 😉
   Kram Chrisitna

 2. Sådan är jag också. Snöar in på låter som fastnar som kardborrar i min hjärna. Paris och Wien. Städer jag älskar och är med mina älsklingsfilmer som jag gör reklam för på bloggen igår/idag. Höstkramar Bosse Eiffel.

 3. Lite osäker på hur jag ska tolka det här, men visst finns det sånger som jag aldrig tröttnar på … och som på något sätt går rakt in i mitt hjärta.
  Men jag reser aldrig till städer på det viset. Mina sånger för mig till skog och hav och hemliga landskap med djupare mening.
  Vackra bilder och färger … som vanligt … 🙂
  Kramis

  • Förstår att det kan vara svårtolkat att tyda mina texter ibland. Jag har helt enkelt direktöversatt några fraser ur låtar jag lyssnar på och kombinerat med egna tankar och andra låtar, för att försöka skapa en sinnesstämning jag kände vid tillfället.

   Kramar

   • I det syftet lyckas du bra tycker jag, för även om man inte direkt förstår så finns stämningen där. En ton som hörs när man läser texten. Man behöver ju inte alltid förstå allt. Känslor lever och frodas under alla förhållanden … 🙂
    Kraaaaaaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *