Kulturlivet blomstrar och spricker ut i en Kulturnatt, på orten där jag bor!

141010

Imorgon är det en stor dag. Kulturlivet ska blomstra i Svedala kommun under vår Kulturnatt… Och jag svischar runt som vanligt, fast ovanligt ändå eftersom det inte hör till vanligheterna att jag håller föredrag på orten där jag bor. Idag tog jag några sista fotografier till min presentation. Ett spontant infall efter jobb. Hem och hämta kameran, iväg till galleriet för att fotografera och hem igen för att redigera in i det sista… Det här känns spännande och fjärilarna fladdrar kring mitt centrum…. Jag ställer ut några målningar som visualiserar tanken om hur livet kan vara likt ett schackspel… kontraster. Klockan 18.00 håller jag föredrag på Folkets hus…. Föredraget är öppet för alla. Kolla in programmet och om ni har möjlighet så bege er till Svedalas kulturnatt. Lyssna och delta i ett kultursamtal om konst och visuell kultur.

Konst och hantverk kommer att visas på Folkets hus, Galleri KVIS och i Bara Kuben. Programmet kan ni kolla in här

Välkomna!

 

 

6 svar på ”Kulturlivet blomstrar och spricker ut i en Kulturnatt, på orten där jag bor!

 1. Spännande med kulturnatt, vilket vi hade här igår i Göteborg. Tyvärr kunde vi inte ströva runt i Göteborgs vackra stad. Dock minnas jag en kulturnatt i Köpenhamn för några år sedan. Fantastiskt vackert!
  Föredrag…pirrigt ska det vara, det hör till! Jag hoppas och tror att du kommer att känna dig nöjd efteråt.
  Helgkram, Gunilla

  • Idag är det mest en märklig känsla eftersom inget gick enligt planerna och jag håller fortfarande på att bearbeta allt märkligt. Men föredraget gick bra ändå 🙂
   Ha det fint
   Kram

 2. Kulturnatt. Lite mörkare än tänkt på orten hörde jag. Håller tummarna att ditt fördrag gick bra ändå. Visuell konst… fick kanske bli taktil?

  • Ja, här kan man tala om mörker och nya upplevelser, tror inte att det är många som hängt upp alster i mörker;)
   Nog vad det många känslor i omlopp… rapport finns i dagens inlägg 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *