We are still Kings & Queens of the Underground

141111_7

Vår, sommar, vinter och höst. Fyra årstider i samma bild. Fyra årstider tillsammans gånger 26 år av kärlek. Tjugosex år tillsammans med mannen i mitt liv<3

And ”We are still Kings & Queens of the Underground”. Upptäckte låten för ett tag sedan och sedan dess har jag lyssnat om och om igen. Låten tar mig på en tidsresa fram och tillbaka mellan 2014 och 1980-talet och även om det är vår tid nu så känns det coolt att ha varit där… på 80-talet alltså 😉

Lyssna bara på frasen ”I don’t mean to be profound but if i’m still around, Then we are still Kings and Queens of the underground”, låten doftar av den där speciella glamouren som kryddade 80-talets kultur …. and I Love It.

141111_3

Rockarenornas atmosfär and the ”Rebel Yel” har vandrat in på nya avtagsvägar och förvandlats till glamorösa toner av klassisk musik, opera och ett och annat besök på teatern. Vi är skapade av musik och lever för estetik.  And ”If we lose the music baby we can never go back…. I don’t mean to be profound but if i´m still around…..If you hear my voice…Then we are still Kings and Queens of the Underground”. And ”We have have Nothing to Fear, I say the Future is here”  (eng. textcitat är hämtade ur Billy Idols nya album)

 

 

12 svar på ”We are still Kings & Queens of the Underground

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *