Graffiti – Sengångare med humor

150109

Vi tillbringade kvällen på en trevlig restaurang i Malmö och på väg till bilen fann vi denna fantastiska graffitimålning i en återvändsgränd. Visst är den cool?

150109_2

Jag var ju såklart tvungen att försöka interagera med Sengångaren. Bara för att känna in hur det skulle kunna vara att klättra på ett rep uppför en fasad tillsammans med dessa fantasifulla sengångarliknande varelser;)

150109_3

Jag blir fascinerad av människor som har denna typen av fantasi. Hur kommer man bara på idéen att måla Sengångare som klättrar uppför en fasad på detta sätt? Den här graffitimålningen tillför ett ytterligare betydelselager till staden. Den är ett uppfriskande inslag och jag kan inte låta bli att undra vem konstnären är?

Önskar er alla en finfin helg!

25 svar på ”Graffiti – Sengångare med humor

 1. Först så tyckte jag inte om konstverket men när du presenterade det i närbild och fint ljus så blev jag stormförtjust i konstverket. Underbara konstnärer och jag håller helt med i det du säger/ kram

  Ps Superbra bild med dig bredvid sengångaren

 2. Visst är den häftig. Passerade den för några dagar sedan när vi var i stan. Jag gillar den här sortens målningar som verkligen lyfter en tråkig husgavel!

  Trevlig helg!

 3. Den är både spännande och läcker. Tänk att du finns med på bilden. Nu gick min fantasi igång. Tänk om det är …. som är personen bakom konstverket.
  Helgkram Bosse

  • Hahaha, Ja du tänk om…. jag skulle dock aldrig komma på en sådan idé men nog blir jag sugen på att pröva det där med graffitamålning 🙂
   Ha en fin helg! Kram

 4. Kul att du hittade mig och Znogge var en av de första som jag besökte när jag började blogga i slutet av 2007, numera är bloggandet inte lika ofta utan mer sporadiskt.
  Gillar bilderna och vilka duktiga konstnärer och graffitimålare det finns runt ikrong oss.
  En kul bild med dig själv i bilden.

  Har läst lite mer och förstår att bilden är mer än en hobby för dig, låter som ett underbart yrke och att få arbeta med det man gillar allra bäst. FOrtsatte att läsa tidigare inlägg och hittade den gamla lampan som även fanns i vårt hem när jag var liten men har försvunnit någonstans på vägen, tyvärr då jag tycker att den är underbar.
  Ska absolut komma tillbaka hit och läsa allteftersom jag är tillbaka i denna världen. Ha en fin söndagskväll.

  • Välkommen hit, kul att du gillar min sida 🙂
   Ja, bild är sannerligen mer än en hobby för mig – det är mer som en livsstil.

   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *