– Jag står ju bara där….

150122

Idag när jag gick på bloggpromenad mötte jag en bild av mig själv på Tove Olbergs blogg .  Nog kände jag mig smickrad över att hon valt ut en bild av mig för att sin porträttserie, ”Motiv kvinnor – hon står ju bara där”. Och sen har hon skrivit så fint att jag är den fjärde kvinnan i serien och att vi därmed blir en fyrklöver och jag som fascineras av symboler går genast igång på att fyrklövern används som lyckosymbol. Det sägs att de fyra bladen representerar tro, hopp, kärlek och lycka. – Och det låter fint.

– Men jag bara står där…. Detta inspirerade mig att leta upp ett fotografi av fyrklöver och bildredigera, resultatet ser ni i detta inlägg. Hur tolkar ni min bild?

 

22 svar på ”– Jag står ju bara där….

 1. Jag står ju bara där……visst är det Såå fint och påhittigt av Tove…vår fina bloggvän som har låtit oss bara stå där Christina.
  Du är såååå vacker min bloggvän där du står.
  Tittar in och önskar dig en jättefin helg.

  Kram du fina.

 2. Bilden på dig är mycket bra och titeln intressant.

  Det jag ser först på denna bild är att fyrklövern ligger som bakgrund till ditt ansikte som är i fokus. Tur och värme tänker jag då. Men också trygghet för du ser just trygg ut på bilden. Antingen så tittar du på någon eller så är du långt borta i dina egna tankar…

  Kram och god morgon!

 3. Trodde först att jag hamnat på fel blogg när jag såg dig där. Tur att jag kände er båda (från blogg)! Jag brukar inte ha svårt att svara på frågor som kräver fantasi men nu är det svårt att tolka bilden. Den ser övervägande positiv ut, bestämd, vet vad hon vill, allt är självklart. Mera än så kan jag inte ”prestera” och kanske även det är helt fel!

 4. Spegel, spegel på väggen där. Säg mig vem som tursam i världen är.

  Tänker även på önskebrunnar när jag ser bilden.

 5. Symboler är jag mycket för.
  Bilden ger en sån värme trygghet med färger så vackra.
  Fyrklövern och du, jag tolkar bilden som att du mår bra inom dig på ett sätt du inte är van vid, (inte att jag tror att inte mått bra förut) Jag tror du vet vad du har och är tacksam, men jag tolkar som du uppnått något mer……..en inte ro eller nåt
  Ha en härlig Helg! KRAM Primrose ,-)

 6. Så härligt smickrande och romantiskt. Jättefin bild ihop med orden.
  Tove är en underbar människa som lyfter andra bloggare på mer än ett sätt …
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *