I Live for the Weekend, baby

150426_3red

Mannen i mitt liv och jag. Vi tillbringade helgen i Helsingborg. Vi besökte stadsteatern som gav Molières Den inbillade sjuka…Föreställningen var helt galet rolig, dock med en underton av allvar… men ändå väldigt underhållande…mer om den i något kommande inlägg.

150426_2

Vi bodde på Helsingborgs äldsta hotell där fönsterna i trappuppgången är så här tjusiga…

150426

Och ett stenkast därifrån finns eleganta förstenade drakar som väktare vid en ingång till en mycket gammal byggnad.

150426_1

Kärnan heter byggnaden med anor från 1300-talet….

150426_5 k

God mat, och god dryck. Vi kollade in utställningen på Dunkers kulturhus, Såg tjusig Art Couture och helt underbara fotografier…

Att det regnade hela helgen, spelade inte så stor roll… Men Idag är det måndagsmorgon och jag vet inte om det kommer att regna idag. Men även om det inte kommer att regna så känns det som om den här måndagen kommer att bli sjukt regnig. En ny erfarenhet väntar… Jag försöker att tänka positivt även om jag inte alls känner mig det minsta pepp på mötet som ska hållas nu på morgonen. Samtidigt känns det lika bra att få det ur världen, så det är bara att Go for It……. och  ”Just Beat It” !

16 svar på ”I Live for the Weekend, baby

 1. Vilken trevlig helg på alla vis! En sådan är bra att ha i bagaget när ett möte som man inte ser helt fram emot väntar. Själv ska jag till tandläkaren så måndagen känns därefter…

  Kram

 2. Lycka till idag. Vilken underbar helg du har haft med din man. Häftigt att bo i ett så gammal hotell. Nu är det bara att sparka igång en ny vecka så det snart blir helg igen.
  Kramen

  • Ja, hotellet var tjusigt och
   veckan mindre angenäm men jag gör vad jag kan för att förgylla veckan på alla vis.
   Kram

 3. Jag hoppas att Du gav dem vad de tålde och lite till.Antar att mötet är jobbrelaterat. Jag har läst om nedläggningen i tidningen.Ägarna borde skämmas ögonen av sig men de kan väl inte ens skämmas.
  Härlig helg!

  • Jag kan bara hålla med, ägarna borde skämmas. Det är ingen trevlig situation vi lärare hamnar i. Vi stannar kvar terminen ut för elevernas skull, om det inte vore för eleverna skulle jag lämna skutan direkt….

 4. Det lät som en toppenhelg i min stil. Jag har sett ett par suveräna ”versioner” av den pjäsen. Trappbilden gick jag igång på. Den är så häftig. 🙂 Vi har bokat hotellnatt i den staden nästa månad. Måste ta en runda in på DK. Hoppas mötet gick bra. Kram Bosse

  • Tack, vad kul att du gillade trappbilden… Jag fascinerades av stunden, kontrasten mellan den historiska trappan och makens glansiga fina skor, att vara på väg… och så blev det ett fotografi…

   Jag överlevde mötet, men det blev knappast något gott som kom ur det, annat än några sjukt dåliga svar.
   Men livet går vidare 🙂
   Kram

 5. Vilket fantastiskt vackert fönster! Och vilken härlig bild på er. 🙂 Jag hoppas att min man och jag får tid någon gång att åka iväg tillsammans. Nu i Maj är vi båda borta på varsitt håll varje helg, jag är iväg och föreläser och han spelar med något av sina band.

  Önskar dig en suverän kväll!

  You Rock!!!

  • Klart att ni ska försöka finna lite tid för att bara vara, njuta av varandra och ha det bra. Det finns en tid för allt, en viktig tid för att arbeta och en ännu viktigare tid för mys med maken. Ni helgjobbare kanske kan hitta något tillfälle mitt i veckan istället…
   Ha det gott!
   Och njut av musiken!

   Noice, – Du, Vi lever bara en gång och den gången är nu!

 6. En härlig helg helt i Christina – stil! 🙂 Eller hur!? Härlig känsla i dina bilder! Hoppas nu att du har kvar känslan och inte låter dig påverkas negativt av något måndagsmöte!
  Kram, Gunilla

  • Ja, verkligen helt i min stil (bortsett från regnet då förstås). Vackert väder hade genererat fler fotografier men det blev bra så här med 🙂
   Måndagsmötet blev inget vidare,
   men nog fyllde helgen på mina energidepåer. Jag tar mig vidare…

   Ha det fint! Kramar

 7. En helg full av kärlek mellan kvinna och man, till konsten och teatern! Den inbillade sjuke är verkligen fyndig om friskt och sjukt; trappbilden är *åå wow* typen’!

  Ha en fin tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *