Några blommor, trädgård och lite flärd…

150626_l_8

Det är kallt mest hela tiden och soltimmarna har varit få,

men Pionerna blommar ändå…

150626_l_7

150626

Jag tycker om mina nya lackskor,

och min blommiga klänning…

150626_l

Jag önskar dock att det var lite varmare, så att vi ville sitta i paviljongen och äta frukost…

150626_6_l

…eller ta ett brejk i skuggan under äppelträdet och dricka ett glas svalkande saft.. fast hittills i sommar längtar vi mest efter sådant som är varmt… Jag dricker varm choklad och behöver inte ens leta efter skuggan eftersom det vilar stora grå regnmoln över vårat place…

150626_5_l

150614_3

Jag drar på mig kappa och scarfs för att ta en promenad… och även om det är kyligt så är det en himla fin sommar ändå. Näckrosorna blommar….tillsammans med vallmo, klematis och vildvuxna nyponrosor. Men hallå, Nu är det på Tiden att Solen tittar fram! Eller vad säger ni?

150614_1

150626_1

150614_2

 

22 svar på ”Några blommor, trädgård och lite flärd…

 1. Jag tror att sommaren kommer snart, vi ska inte ge upp. Härliga bilder överhuvudtaget och i synnerhet en fin bild på dig.

 2. Så fina skor och en fin klänning!
  Lummigt och fint bor du också.
  Tycker så mycket om Vallmoblommor så jag fick nyss en hel drös med bilder från min skrivarvän. Gillar verkligen din näckrosbild!
  Varje dag är en sällsam gåva … mycket sant ordspråk!
  Ha en bra dag/ kram

  • Tack 🙂 Jag älskar blommiga klänningar, blommiga trädgårdar och hem…

   Ja, du har så rätt i att varje dag är en sällsam gåva. Det finns bara en av denna dagen ….

   HA det fint kramar till dig 🙂

  • Jag är också väldigt förtjust i den typen av skor, men som du ser är det första jag gör att byta ut skosnörena 🙂

   Kram

 3. Så fina bilder! Jag tar gärna lite kyla mot att grönskan varar lite längre. Grönskan var helt underbar i Japan när jag var där i slutet av april och när jag kom hem 1 maj så var det bara att fortsätta att njuta. Du får rapportera vad sonen tyckte om sin resa.

  • O, men det ska jag göra 🙂 Själv har jag aldrig varit i Japan så jag ser fram emot att få dela sonens upplevelser när han berättar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *