Cirkeln

150827

Att läsa är att resa, och för tillfället beger jag mig till Engelsfors… nästan varje kväll. Boken har stått på min att läsa lista sedan de båda författarna gästade Babel och nu har jag äntligen påbörjat denna spännande resa. I nuläget har jag några få kapitel kvar att läsa i Cirkeln och därefter väntar de andra två böckerna i Engelsforstrilogin, Eld och Nyckeln.

150827_1

10 svar på ”Cirkeln

 1. Böcker är så viktigt för mig med, hellre en bra bok än en bra film om jag måste välja, mamma läser o läser tur att hon har bra syn ,-)
  Tänk vad man kan bli förflyttad beroende på boken ,-)
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  • Att läsa är så mysigt och dessutom ett nöje som berikar eftersom man får uppleva så många nya händelser 🙂

   Ha en fin fortsatt söndag 🙂 Kram

 2. Ny för mig men den får jag göra en anteckning om.Har alltid en bok på gång och bra tips kan man inte få för många av.

  Kram och trevlig kväll!

  • Den här boken betraktas som en ungdomsbok… men den är absolut läsvärd särskilt för oss som arbetar i skolan 🙂

   Fortsatt fin söndag 🙂
   Kram

 3. Jag kan också rekommendera filmatiseringen av första boken. Jag såg den tillsammans med tonårsdöttrarna och vi var alla överens om att den var mycket bra. 🙂

  Ha en trevlig helg och läsning kära Christina. ♥

  Kram Lotta

  • Å, Ja den måste jag se. Försökte se den häromkvällen men jag somnade… är alldeles för trött om kvällarna nuförtiden, så jag får göra ett nytt försök för jag är övertygad om att filmen är bra.

   Trevlig fortsatt söndag kära Lotta!
   Kram

 4. Boken verkar spännande, förr läste jag jämt och alltid men idag fungerar det inte, tappar tråden, det måste i så fall vara en bok som fångar mig helt. =)

  Lördagskramen ♥

 5. Jag tyckte om den, cirkeln. De andra har jag ännu inte läst. Det är ju så många böcker som står på kö för att läsas. Ibland kan jag få panik av tanken på att jag inte kommer att hinna läsa allt jag vill. Men sedan sansar jag mig och njuter av det jag faktiskt hinner med. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *