Man blir yr….

Jag lyssnar på Gyllene Tider…. Tänker retorik. Lyrik. Solsken och sång. Dispositionen är central. Det finns alltid en inledning, en avhandling och ett avslut…

Hör toner av – Man blir yr… Kommer hem helt desperat, har jobbat som fXn..  kastar en blick på min skärm och snart är jag här…..

Vardagen är alldeles underbar och fullständigt galen på en och samma gång… Jag nystar garn, tappar trådar och virkar mest hela tiden…. fast å andra sidan beror det på ur vilket perspektiv man betraktar min saga, för i verkligheten virkar jag för tillfället inte alls – annat än i metaforer… jag virkar klockor och dansar i något slags ekorrhjul som för tillfället hela tiden snurrar fortare och fortare. Man blir yr! och då kan man ju fråga sig vem Man i detta sammanhanget egentligen är?

Jag trivs med mina dagar men efter en intensiv vecka med återkommande huvudvärk känns det särskilt gott att hålla lördag. Idag ska jag softa, gå på galleri, unna mig en shoppingtur på stan, ta en fika med en fin vän och njuta lördag tillsammans med min kära make…

Det är lördag, and I Love It!

 

 

17 svar på ”Man blir yr….

  • … Ja, tack min lördag kommer att bli fin. Maken och jag spontanbokade just biljetter till operan så jag är nöjd 🙂

   Kram <3

 1. Jag önskar och tror att din lördag blir underbar! Vi måste få tid för att njuta av livet och inte bara snurra runt i ekorrhjulet. Jag har varit där också, men är så gammal så jag har stigit åt sidan litet, går in i ekorrhjulet en kort period, sedan njuta av livet igen.

  Just nu njuter jag av livet!

  • Jag har också en känsla av att lördagen kommer att bli underbar… bokade just biljetter till Top Hat 🙂
   behöver en paus från ekorrhjulet ….

   Kramar <3

 2. Det låter som en spännande och gyllene vardag, men jag förstår att du behöver den här helgen för annat. Huvudvärk är tufft. 🙁
  Dina lördagsaktiviteter lät lockande. Kram Bosse

  • Jag hoppade över shoppingen och bokade biljetter till operan istället 😉 så nog lär det bli en fin lördag…
   Kram

  • Huvudvärk har sannerligen en förmåga att få en att tappa tråden…. men just nu känner jag mig på G igen, mår mycket bättre 🙂
   Kramar

 3. Huvudvärk är hemskt. Fy fy så jobbigt.
  Söndag nu , så jag hoppas att din lördag har varit skön och bra med allt du skulle göra.
  Regn hos mig i dag. Men det är rätt mysigt . Man får ta det lugnt.

  Ha det så gott och VARM KRAM!

  • Jadå, huvudvärken gav nästan med sig… och jag kastade om i planerna så att det blev en prima lördagkväll!

   Regn kan vara fint när växterna vill ha vatten 🙂
   Kram

 4. Det är mycket av allt, det blandar sig friskt i gädjen med besväret det ändå är att finnas till i lärande livet …. Huvudvärk tror jag mig veta allt om …. fast glädejen stod i taket över jobbet och övriga godsaker … håll lördag även om det idag är tisdag …
  Du skriver härligt – jag dansar fram om än huvudvärken touchar till ..
  Stor kram Christina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *