Kulturnatt i Svedala kommun och jag ställer ut på Folkets hus

151002_2

Ikväll är det dags för Kulturnatt här i Svedala. Det är jag och ytterligare nio personer som ska ställa ut på Folkets hus här i Svedala och det här ser jag fram emot. Massor av människor som gillar konst och kultur samlas och minglar runt för att kolla in utbudet…och i år kommer det till och med att finnas utrymme för graffitimålning!151002 Som sagt, jag har signerat och ramat in några av mina lekfulla fotografier som kommer att visas på utställningen idag och på bilderna i detta inlägg får ni ett litet smakprov. Ikväll är det i Svedala allt händer så har ni möjlighet är det bara att komma hit och mingla mellan klockan 17.00 och 22.00.

151002_1

24 svar på ”Kulturnatt i Svedala kommun och jag ställer ut på Folkets hus

  • Åh, Tack. Vem vet kanske jag kan komma till dina omgivningar och ställa ut någon gång….. 😉
   Kram

 1. Så läckra Christina! Njut av din kväll du härliga kreativa kvinna och jag är säker på att det blev en succé. Sådana arrangemang behövs. För både kropp och själ.

  Ta hand om dig vännen.♥

  Kram Lotta

 2. Jag heter Mia och är en 44-årig två barns mamma och fru. Vi bor på landet på en gård. Min blogg handlar om familjen, ridning, våra hundar, promenader, hästar, stickning, smycke, göra handverk, scrapbooking och min vardag m.m.
  Här i denna blogg ska jag berätta om min vardag om mina svårigheter med diganoser m.m Vad jag gör på fritiden m.m Den ska också handar om min familj m.m.
  Jag skulle beskriva mig själv som pratsam, kreativ, rastlös och med en humor som få förstår sig på. Jag älskar att uttrycka mig kreativt, såsom måla fota, sjunga och skriva. Annars tycker jag om att lyssna på musik, hänga med sköna människor, plöja mig igenom tv-serier, dricka kaffe, äta sötsaker och en massa annat.
  Här på bloggen skriver jag om in vardag och om psykisk ohälsa, och jag gör mitt bästa för att peppa, hjälpa och inspirera andra. Jag hoppas du finner detta intressant och fortsätter läsa.
  Jag bloggar om hur det är att leva med aspberger, koncentrationssvårigheter och mkt mer. Även om hästar och ridning.
  Det är ganska skönt att skriva som det är och får ut mina tanka öppet här. Vad som helst. Ett tecken på hjälp. Hur gör man en blogg så det kan nor ut till alla. Fundera på att skriva om mitt liv hur jag har det i mitt tråkia liv. Mina funderningar m.m.
  Mitt namn är Mia, och jag är född 1970, bor i ett hus på landet tillsammans med min man, våra barn, våra hundar m.m. Jag driver en blogg om psykisk ohälsa.
  Min blogg skiljer sig från andra bloggar inom ämnet genom att jag på ett öppet och ärligt sätt berättar om psykiska svårigheter utan att läsningen blir allt för tung och ledsam.
  Vill gärna blogga om det här!
  Jag med Aspergers syndrom, Autism, utvecklingstöning o.s.v.
  Jag har kämpat med mitt dåliga mående i hela livet och kommer förmodligen tampas med det så länge jag lever. Men i dag hanterar jag det på ett bättre sätt än jag någonsin gjort tidigare.
  Tyvärr tar inte mina motgångar slut där. Utan 2003 dog min mamma.
  Mammas död kom väldigt plötsligt och helt utan förvarning vilket försatte hela vår familj i chock och sorg som är väldigt svår att hantera. Jag har fortsatt att kämpa på så gått det går. Jag har svackor som kommer och går i bland mer och i bland mindre.
  Men jag kämpar fortfarande på. För jag har trots allt detta fortfarande livskraft kvar. Jag tänker inte ge upp!
  Jag försöker hålla en trivsam och positiv ton i livet trots att det är svårt.
  Men jag har mina guldkorn i min familj, mina hundar och mina intressen m.m.
  Bloggen handlar ju främst om mig och vad som händer i mitt liv, både positivt och negativt. Jag är alltid öppen och ärlig i bloggen.
  Jag skulle aldrig medvetet skriva någonting för att skada någon!
  Jag tjänar inte heller pengar på min blogg så allt ni läser är mina personliga åsikter.
  I min blogg skriver jag också mycket om attityder gentemot psykisk ohälsa och jag bloggar om psykiska olikheter för att minska tabun och sprida vetskapen om hur det är att leva med psykisk ohälsa.
  Jag vill att skammen som ligger i att vara psykiskt sjuk ska försvinna och det samma gäller alla fördomar som finns kring psykiska olikheter.
  För kontakt: mia2@home.se

 3. Tack för att du delar med dig! Jättefina fotografier! Roligt att ställa ut och att också ha/få möjlighet att diskutera bilder/tavlor/konst med andra. Hoppas det kom många besökare.
  Jag har varit i Uppsala på en ”kulturnatt” men tyvärr spårar det lätt ur när dte är för många studenter som fyller på sig själva med dryck i stället för med upplevelser och konst.
  Kram!

  • Tack, vad kul att du gillar mina fotografier 🙂
   Låter trevligt med kulturnatt i Uppsala, men nästa år kanske någon borde föreslå ungdomarna en pensel och lite färg istället för ett glas…..
   Ha det gott!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *