Ett måndagsporträtt av mig…

151005_4

Helgen rusade förbi. Jag ställde ut några av mina fotografier på Kulturnatta, och jag var delaktig i en hel del av själva arrangemanget runtomkring via Galleri KVIS så det var en hel del att fixa och arrangera. Vilken helg! Inte nog med att det var utställning, mingel och kulturnatt….det var ju dessutom himla fint att få möjlighet att diskutera konst och fotografi med såväl besökare som andra utställare.

Och sen kom söndagen och då var det dags att gratta mamma på hennes födelsedag. Och vips, måndagmorgon… Dagen har varit både fin och varierande.

Väl hemma lagade jag till en smarrig höstsoppa. Tog en promenad och nu ska jag läsa lite om självporträtt i en fantastisk liten bok som jag köpte med mig hem från Cambridge senast. Planen är att läsa, men jag är megatrött så vi får se långt jag hinner läsa innan jag stänger mina blå för en stunds god sömn.

150927

 

20 svar på ”Ett måndagsporträtt av mig…

 1. Vilken fin bild. Det var alldeles för länge sedan jag tittade in här hos dig. Nu ska jag försöka läsa ikapp. Har några dagar ofrivillig ledighet pga av en hejdundrande förkylning med feber och hosta. Mina arbetskamrater har uttryckligen sagt till att de inte vill se mig på jobbet så det är bara att lyda. Kram
  PS: Boken ser väldigt spännande ut. DS

  • Usch och fy för sådant som feber och hosta…. Krya på dig snarast! Trevligt dock att du fick tid att titta in här 🙂

   Kramar

  • Tack och välkommen hit!
   Hoppas att du får en fin torsdagskväll! Hujedamej vad veckan har gått snabbt.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *