en välkommen helg

151121_1

Den här helgen har varit efterlängtad. Jag har en förmåga att  engagera mig fullt ut i det jag gör och det är oftast positivt men ibland blir det bara för mycket av det goda. Ibland känns det som jag håller på att begravas under berg av arbete i ett sammanhang där tiden aldrig räcker till. Ibland känns det som om tiden är en galning som bara tickar på allt fortare och fortare av gigantiska högar av material som ska bedömas, granskas, utvärderas och förmedlas. Det finns hur mycket som helst att göra och jag har massor av idéer på lager om ännu mer jag vill göra och det är som om jag aldrig får nog, det finns så mycket jag gör och vill men tiden räcker inte för allt och det skapar såväl trötthet som frustration. Ibland blir det bara för mycket och då är det alldeles särskilt underbart med helg, och en stunds vila med varm choklad och grädde.

Jag planerar att njuta av en hemmahelg tillsammans med mannen i mitt liv. Vi softar, dricker varm choklad med grädde och marshmallows, äter lussekatter och njuter av ett fång nyinköpta röda och rosaröda julrosor. Vi tillåter oss att vara lata och göra just ingenting även om ingenting å andra sidan innebär någonting….regnet som nyss föll utanför fönstret har omvandlats till hagel, men här inne skiner solen och vi tänder ljus och lyssnar på soft musik…… Red Lines och The Black Lodge av Jenny Gabrielsson Mare…..

<3

151121_2

151121

 

20 svar på ”en välkommen helg

 1. Helt underbart inlägg ,-))) Jag njuter bara av att läsa ,-)
  Mysigt!!!
  Ni ser till att ”Leva”
  Gott ser det ut också.
  Har haft sjukt barnbarn här, till mamma i morron, hoppas barnbarnen är friska nästa vecka ,-)
  tiden rusar iväg.
  Idag har vi bara njutit av svinkall prommis (lång) med hundarna ,-)
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

 2. Skönt för dig med helg, du ordnar om så den blir vacker, mysig och vilsam!
  Tiden skriver du, den räcker inte till – det blir för mycket. Du har nya idéer också – men tiden räcker inte till. Kreativa varma själar har alltid nya idéer … idéerna behöver också vila.
  Stor kram du verksamma med de underbara bilderna!

 3. Helgerna är alltid välkomna om man arbetar ”kontorstid”. Alla behöver vi våra ledigheter…. Jag är riktigt långledig nu… med ålderns rätt… men ska arbeta litet till nästa år har jag tänkt…

  Fina bilder! Lussekatter…. mmmmums! Hoppas du får en bra arbetsvecka! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *