Vi har våra minnen av sensommar och sköra fjärilsvingar…

161105

Tittar bara in för att önska er alla en fin allhelgonahelg <3

Allhelgonahelg. Vi brukar åka till kyrkogården och tända ljus men just i år blev det inte så. Vi minns ändå, tänder ljus här hemma och besöker den heliga platsen för vila; det gör vi en annan dag.

Idag tänder vi ljus, städar till musik, tar en paus och läser lite då och då. Vi är i full färd med att förbereda en middagsbjudning i goda vänners lag. Hemmet doftar citrusblossom & nektarin doftljus, kombinerat med nystädat och burgundisk köttgryta. Hemtrevligt!

Nu ska snart svänga på mig en något festligare klänning än den jag har på mig just nu. Just det fotografiet i dagens inlägg knäppte jag av någon gång i augusti när jag var ute på fjärilsfotograferingsjakt. Vädret här är kallt, regnigt och grått; då passar det fint med en sommarminnesbild. Något jag roar mig med lite då och då är att titta igenom fotografierna i mina bildgalleri på datorn.

Må väl och ha en fin allhelgonahelg!

Christina Karlsson

8 svar på ”Vi har våra minnen av sensommar och sköra fjärilsvingar…

 1. Vi var på kyrkogården i går för i dag hanns det inte med. Det viktigaste av allt är dock tanken på våra nära och kära som inte längre finns med oss…

  Önskar dig en fortsatt bra helg!

  Kram

 2. Jag har tänt levande ljus här hemma och skänkt en tanke åt alla de som gått vidare.
  Det räcker för mig i dagsläget.

  Sen har eftermiddagen och kvällen varit ljuvligt härlig.
  Har förutom Mini haft äldsta jäntan här på middag.
  Vi har haft det så skoj, så mysigt tillsammans!

  Ha en fortsatt fin Allhelgonahelg!
  Kram

  • Levande ljus och tid för nära och kära är alltid fint!

   Låter som att du fick en fin allhelgonahelg, härligt.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *