en mjuk helg med konsten som ledstjärna

Jag njuter av helgen och idag ser det till och med ut som om solen tänker titta fram. Igår var det vernissage på galleriet och jag var där för att ta några fotografier på utställningen. Fotografierna använder jag bland annat för galleriets blogg som jag uppdaterar kontinuerligt. Det är alltid så spännande att känna in den där första känslan man får när man öppnar dörren till en ny utställning på galleriet. Igår var det en blommig och vårig känsla som mötte mig. Vill ni se bilder från galleriet så finns länk här, GALLERI KVIS. Jag kunde inte motstå frestelsen att fotografera den här vackra pastellfärgade rosenbuketten.

Det är mycket som händer i kommande vecka. Jag känner mig smått uppspelt över att vi ska ha årsmöte på galleriet. Mitt första årsmöte som ordförande…

När regnet faller utanför fönstret är det så gott att njuta av en kopp varm choklad. När det kommer till varm choklad så är jag en finsmakare och jag gillar den här engelska sorten som syns på bilden. Min man brukar få i uppdrag att köpa med sig ett litet lager hem från Cambridge lite då och då. Den är precis sådär krämig och god som varm choklad ska vara. Piggar upp när man har en massa jobb som ska göras och förberedas inför kommande vecka.

 Igår regnade det mest hela dagen och jag trotsade regnet med en liten trädgårdsrunda. Det känns hoppfullt att se hur alla vårblommor börjar ta plats lite varstans. Dagarna blir ljusare och soligare och snart är det riktig vår * Jag längtar *

Idag skiner solen, fåglarna kvittrar och det ser ut att bli en fin dag!

Må väl!

Christina Karlsson

 

15 svar på ”en mjuk helg med konsten som ledstjärna

 1. Hos mig skiner solen för fullt men vi har fortfarande massor av snö även om mycket töat bort de sista dagarna.
  Även jag får lite vårkänsla av takdropp, dock inte av att hitta vårblommor, dom är djupt begraven i snön än så länge.

  Vad roligt att du har ditt Galleri Kvis som ger dig förnöjsamhet.
  Har varit in och kikat.

  Ha nu en underbar Söndag!
  Kram

 2. Spännande choklad, har ju bott i England men aldrig har druckit så fin choklad, för kika efter den när vi nu kommer dit nästa gång, vet ej.
  Härligt med Galleri, är för sällan på något själv tyvärr.
  Solig Söndag hoppas jag du får.
  KRAM Primrose ,-)

  • Att smälta ner några bitar Lindts choklad fungerar också bra om man vill ha en kopp riktigt god choklad 🙂

   Kram och ha en fin vecka!

 3. Nu fick du mig att bli sugen på varm choklad… tänker mest på ”barndomens choklad”, som mamma gjorde och med vispgrädde i! 🙂
  Fina bilder du förmedlar och så underbart med galleriet. Förstår att det ger dig god näring! Ordförandeposten tror jag du klarar av galant! 🙂
  Kram, Gunilla

  • Mmm, choklad med vispgrädde är gott!
   Just nu dricker jag creme brylé choklad, hur god som helst men lite i sötaste laget.
   Tack för ditt stöd vad gäller ordförandeposten.

   Ha en fin vecka!
   Kram!

  • Tackar! Både för kommentaren här och titten på galleriets blogg 🙂
   Jag gillar också fjäril blå!

   Ha en fin vecka!
   Kram

  • Blommor blir man ju alltid glad för 🙂

   Ha det toppen! Jag kikar in hos dig under veckan!
   Kram Christina

 4. Så vackra rosor! Och vackert var det också att titta in på galeri Kvis. Jag hoppas verkligen jag åfr till ett besök här i sommar eller tidig höst. Roligt att du delar med dig. Gallerier slinker jag in på då och då här i Stockholm och ofta ganska oplanerat.
  Choklad blev jag verkligen sugen på nu. När jag var lite så tog min mormor choklad i kaka av god kvalité, bröt den i bitar, rörde ut den i lite grädde och fyllde sedan på med mjölk. Så gott och fina minnen.
  Stor kram och tack för konsten som ledstjärna. Har också haft lite av det nu några dagar i Krakow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *