Aptit på livet, behov av balans och dagens bild.

Jag har aptit på livet och livet just nu är sprängfyllt, innehåller mer av allt och på gränsen till för mycket. Jag har flera upplevelser som jag vill skriva om, men dessa får vänta tills det att jag är i fas med mitt sinne för balans. Därför blir inläggen den närmsta veckan sparsmakade och konceptet jag bestämt mig för att tillämpa innebär att jag publicerar en bild och endast några rader text.

Jag ägnade helgen åt att inreda en fotostudio i vardagsrummet, fotografera, bildredigera, organisera kommande utställning och planera för veckans styrelsemöte på galleriet. För er som undrar hur årsmötet gick så kan jag berätta att jag sitter kvar med hedersuppdraget som ordförande för GALLERI KVIS. Vill ni se bilder från årsmötet så är det bara att kolla in galleriets blogg.

Bilden i detta inlägg föreställer en av de kaffekoppsarrangemang som fortfarande står kvar sedan helgens fotografering.

Veckan körde igång med en rivstart och idag känner jag en våldsam längtan efter lugn, fred och harmoni och därför passar det utmärkt att arrangera ett stilleben tillsammans med en av Picassos berömda fredsmotiv. Boken köpte jag i samband med den Picassoutställning som visades på Louisana för ett antal år sedan. Duvan är en historiskt etablerad fredssymbol som kan spåras till bibeln och gamla testamentet. Picasso ansvarar för ett flertal av de fredsmålningar/motiv som vi i modern tid förknippar med fred. Just den här affischen som syns på bilden togs fram till en fredskongress som anordnades 1952. Duvan  breder ut sina vingar och flyger fritt. I bakgrunden syns regnbågen.

Må väl alla ni fina läsare där ute i bloggsfären <3

Christina Karlsson

 

16 svar på ”Aptit på livet, behov av balans och dagens bild.

 1. Härligt att läsa . Du låter levnadsglad och nöjd med livet som är A och O tycker jag. Vilken livsglädje jag känner då jag läser dina rader. Låter ägo som du har ett roligt arbete så fortsätt med det. Det låter kreativt som du.

  Stor kram fina du!

 2. Ibland behöver man balans i tillvaron. Du vet iaf trivas med det du gör och det väldigt viktigt. Då hoppas bi få se mer av utställningen i kommande inlägg// Kram

 3. Så kan livet vara ibland. Jag har nästan helt övergått till Instagram eftersom jag känner att orden inte fungerar just nu. Ha det så bra!

 4. Så härligt och positivt att läsa att du har aptit på livet. Det bästa? Känns så.
  Grattis till att du blir kvar som ordförande, både roligt, smickrande och en utmaning i sig.
  En ny utställning verkar spännande och jag kan tanöka mig att det är mycket att ordna med.
  Har som intention att besöka ditt galleri i sommar. Vill så gärna.
  Stor kram!

  • Det ser jag fram emot! Vad spännande om du kommer dit! Hör av dig på något vis så jag kan vara där isåfall.

   Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *