Blommor är en källa till glädje…

Jag njuter av att komma hem och mötas av blomsterarrangemang som jag placerat ut lite här och där. Blommor är en lyx jag gärna unnar mig. Jag njuter av hur blommorna fyller hemmet med väldoft, färg, liv och visuell ögonfröjd. Jag har så mycket glädje av mina blommor och det händer ofta att de förevigas på fotografi och/eller i någon form av experimentellt fotoarrangemang. Blommor, musik, konst, litteratur och kärlek i överflöd är som livet när det är som bäst<3

Må väl och njut av dagens gyllene stunder!

Christina Karlsson

 

6 svar på ”Blommor är en källa till glädje…

 1. Den bloggrubriken är KLOCKREN. <3 Det är något som vi också ofta unnar oss.
  Ögonstenar som alstrar energi. Du är så himla duktig på att "gå vidare med dem". Skapa, leka m.m. Jag önskar att jag hade den talangen.
  Vårkramar Bosse

  • Tackar! Jag tror att alla har den talangen, det gäller bara att finna den och/eller våga släppa fram den.
   Kramen

 2. Härlig färg på den blomman.
  Jag är dålig på att köpa hem snittblommor och har ingen trädgård att plocka ur.
  Däremot har jag många gröna växter i alla fönster.

  Kram och ha det bäst!

  • Gröna växter är precis lika välgörande! Underbara om och när de blommar 🙂

   Ha det bäst du med! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *