Fotografering och kreativa processer

Ja, jag ska ställa ut under påskhelgen. Jag och sex andra konstnärer delar på galleriet under påskhelgen. Jag ställer ut mina experimentella fotografier och bilden i detta inlägg ingår i ett av fotografierna som jag processade fram nu under helgen.

Nu är jag nyfiken på att få höra er tolkning av fotografiet ovan. Vad tänker ni när ni betraktar bilden? Vilka detaljer lägger ni märke till och vad kommunicerar de olika detaljerna?

På återseende!

Christina Karlsson

 

 

8 svar på ”Fotografering och kreativa processer

 1. Jag ser massor av härlig läsning, ser kaffekopparna och tänker; avkoppling med en fika och en bok. Perfekt. Och så påskäggen, färgglada och fina i Sveriges färger. Samt ett utbrytarägg i rött för någon som vågar vara sig själv.
  Kram – och lycka till med utställningen.

 2. Så himla kul att få ställa ut ,-)
  Låter helt underbart !
  Jag ser en bild av ”livet”
  För mig väcker bilden nyfikenhet, gamla böcker, och en självporträtt, den blandningen av ägg i olika färger rosor, och kopp med fat o lite annat, ger energi livslust. Bilden får ”liv”
  ”livet” är blandningar så därför ger bilden en nyfikenhet……….man anar personen bakom bilden men vet inte säkert.
  Lycka Till med utställningen
  KRAM Primrose ,-)

  • Tack för din fina tolkning! Jag ser verkligen fram emot att ställa ut. Visst är det som du skriver att ett fotografi gör att man kan ana vem fotografen är…

   Önskar dig en fin påskvecka! Kram

 3. Uppifrån och ned ser jag rosor, kaffekopp, böcker och påskägg i härliga färger som är lite inklämda mellan två böcker. Det rosa ägget bryter av läckert ifrån de blå och gula.
  Jag ser framför mig en person som njuter av ord och bild! En person som också är sensuell (rosor) och humoristisk (äggen). Jag gillar att äggen stör ordningen lite där i hyllan… de liksom pockar på att bli uppmärksammade för det är ju snart påsk! 🙂
  Lycka till med utställningen! Ser fram emot fler foton!
  Kram, Gunilla

  • Tack för din fina tolkning! Gissa om det var klurigt att stapla äggen på varandra…jag fick bygga om flera gånger, men det var det värt 🙂

   Önskar dig en fin påskvecka! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *