Inspirationsdagar…

Hej!

De senaste dagarna har jag ägnat åt att leda en studiecirkel/inspirationsdagar på galleriet. Känns som en fin inledning på semestern eftersom det innebär att jag träffar likasinnade, dvs andra kvinnor som tycker om att vara kreativa, skapa och som älskar konst.

Igår blev jag glatt överraskad när jag fick syn på den här fina flaggan som pryder Storgatan i Svedala och som gör fin reklam för galleriet. SommarRocken i Svedala firar 30-årsjubileum och ska ha sin utställning hos oss på GALLERI KVIS. Mer om den utställningen kan ni läsa via länken här.

En annan liten grej som hänt de senaste dagarna är att Svedalas lilla Lokaltidning skrev ett reportage om galleriet, kulturpriset, vårt jubileumsfirande och kommande utställning. Den artikeln är länkad här.

Och sist men inte minst, ett fotografi från en av mina promenader. Det här lilla ”konstverket” som hade skapats av naturen själv bara låg där på trottoaren. Tur för mig som råkade gå förbi och ha en kamera till hands just vid den tidpunkten när naturen skapat ett av sina estetiska alster. Ögongodis i vardagen <3

Hoppas att ni också njuter av sommaren!

Christina Karlsson

14 svar på ”Inspirationsdagar…

 1. Låter fint att du börjat semestern med likasinnade.
  Här visar sig solen idag efter många ruggiga och regniga dagar.
  Känns fint det med.

  Fortsätt njut av semester fina du!
  Kram

  • Här är vädret också lite sisådär, lite småmulet men ibland tittar solen fram. Kvällarna har dock varit ok, och mysigt att sitta ute om om man har jacka på sig.

   Ha det fint!
   Kramar

 2. Låter som en givande inledning på din ledighet! Jag har tre arbetsdagar kvar i nästa vecka, sedan så…
  Hoppas att du får många fler sköna och kreativa dagar – att pyssla med det som du gillar!
  kram, Gunilla

  • Hoppas att dina tre arbetsdagar flyter på bra så du också kan få din välförtjänta semester snart!
   Ha det fint!
   Kramar

 3. Vilken bra början på din ledighet! Verkligen! Har nu tittat på länkarna och tycker dte är jätteroligt att galleri KVIST uppmärksammas. Ni är så värda detta! Och roligt att ni fick Lions kulturpris.
  Nu har jag också lärt mig vad namnet KVIST betyder.
  Stor kram och all lycka med det du gör.

  • Tackar så mycket! KVIS står för Konstens vänner i Svedala, det ska alltså inte vara något T i slutet – då kan det förväxlas med ett annat galleri. Jag har sett få fb att det finns ett Galleri Kvist – och ibland har vi förväxlats med dem.
   Kul att du kollat in länkarna 🙂
   Kram och fortsatt fin sommar!

 4. det låter som en helt suverän start på ledigheten. Hoppas att resten kommer att gå i samma tecken. En inspirationsdag skulle jag också vilja gå på.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *